Så er den her – kompakt og nøjagtig stepmotor med driver

Her får du 5 gode grunde til at vælge den højeffektive og prisbillige stepmotor fra Orientalmotor. Du kan også opleve den på Automatik 2016, stand B1032.
Sa-er-den-her-kompakt-nojagtig-stepmotor-med-driver-orientalmotor

RKII stepmotor serien fra Orientalmotor er yderst kompakt med højt moment. Momentet ved byggestørrelse 42 mm er øget med 50%, hvilket giver  en reducering i positionerings- og bevægelsestiden. Stepmotoren fås også i byggestørrelse 60 og 85 mm.

1. Pladsbesparende – smal og kompakt driver

Drivere kan installeres side om side, og udnytte pladsen i en applikation maksimalt. Hvis drivere installeres ved siden af hinanden, er den tilladte omgivelsestemperatur 0-40oC.

2. Høj effektiv – reducér energiforbruget op til 47%

Ved maksimal udnyttelse af motormaterialet er energiforbruget reduceret med 47%, hvilket resulterer i et reduceret energiforbrug og et reduceret CO2 udslip. Lavere varmeudvikling fra motoren gør, at behovet for ventilation reduceres.

3. Nøjagtig positionering

Positioneringsnøjagtigheden ved RKII stepmotorer er +/- 0,05o. Når stepmotoren anvendes sammen med en spindel er stoppe nøjagtigheden +/- 1,4µm, hvilket gør stepmotoren velegnet til positioneringsdrift.

4. Lav vibration – digital kontrolleret driver

En mikrostepdriver, der er kontrolleret af et digitalt system, reducerer vibrationer betragteligt ved en 0,72o stepmotor. Styringen af enheden foregår med en digital CPU. Denne model benytter en PVM styring i stedet for en PAM enhed, hvilket resulterer i en sinusformet kurve for hver fase, og reducerer vibrationerne markant.

5. Opløsning – stepvinkel angives nemt
Opgradér nemt opløsningen på en 1,8o stepmotor ved at anvende stepvinkel potentiometeret til at matche de nuværende input pulser til den ønskede output hastighed og position. Hertil kræves ingen software eller kontrolmodul.


Mød os på Automatik 2016, stand B1032…
…eller kontakt teknisk rådgiver, Klaus Jacobsen, kja@eegholm.dk, direkte 2710 3762 eller se mere om Orientalmotors brede produktprogram på http://www.eegholm.dk