Robust fiberoptik til høje datahastigheder fra ODU

ODU leverer nu færdigkonfektioneret fiberoptik til hårde miljøer og et højt antal konnekteringer – både som kundespecifikke og standard løsninger.

Høje datahastigheder og interferensfri dataoverførsel er efterhånden et hverdagskrav. For at overførslen kan afvikles pålideligt, kræves der pålidelig forbindelsesteknik. ODU byder på netop den høje kvalitet og stabilitet, som kræves af fiberoptiske forbindelser. Til hårde miljøer og et højt antal konnekteringer tilbyder ODU systemløsninger med den såkaldte Expanded Beam-teknologi. Porteføljen omfatter også Physical Contact-teknologi med lav dæmpning, og som tåler op til 1.000 konnekteringer. Til overførsel over kortere afstande tilbyder ODU omkostningseffektive POF-løsninger (Polymer Optical Fiber). Også hybridløsninger, hvor fiberoptik kombineres med bl.a. elektriske kontakter, er i ODU’s portefølje.

Expanded Beam-teknologien har overførselsegenskaber på high-end niveau. Forbindelserne tåler et stort antal konnekteringer, og det er ikke nødvendigt at rense kontaktfladerne før konnektering. Den høje optiske ydelse forbliver uændret – selv ved vibrationer eller høje temperaturer, eller hvor omgivelsesforholdene ellers sætter forbindelsen på prøve.

ODU’s fiberoptik er særdeles velegnet til blandt andet medicoteknik, industrielle udendørs-applikationer og funktionstest. Fiberteknologierne fås færdigkonfektioneret i form af cirkulære, modulære og kundespecifikke forbindelser tilpasset anvendelsen. For at få en 100 procent fejlfri forbindelse skal fiberoptikken kombineres og konfektioneres i en samlet systemløsning, således at komponenterne passer sammen, så kundens krav opfyldes på bedste vis.

Få et indblik i ODU’s fiberoptiske løsninger