Quick-Set monteringssystem – supplement til V-Lock produktprogrammet

V-Lock produktprogrammet er nu udvidet med ekstruderede aluminiumsprofiler og tilbehør – Quick-Set – der gør det muligt at skabe komplette konstruktioner.

Quick-Set monteringssystemet er det naturlige supplement til de modulære automations-komponenter i V-Lock produktprogrammet, da de to systemer benytter det samme svalehale-profilsystem.

Alle typer af konstruktioner kan hurtigt opbygges ved hjælp af Quick-Set profiler og tilbehør, fra enkle lette under-støtninger til komplette monterings- og testlinjer. Koblinger imellem profiler/komponenter er nøjagtige, meget robuste og vibrationsbestandige. De er egnede til brug i både statiske og dynamiske applikationer. Profilerne kan skæres til mål ved hjælp af standardværktøj og uden at kræve nogen bearbejdning; intet behov for huller eller tilslutnings-pinholes.

V-Lock/Quick-Set (svalehaleprofil) kan modstå højere belastninger end T-spor. Samlingerne kan modstå over 3000 N i belastning. Der er nem adgang til alle låseskruer, og delene kan demonteres og genanvendes.

Ud over de produkter, der er vist i vores katalog, og som forhandles direkte af Metal Work, kan Montech levere supplerende produkter og tilbehør i Quick-Set serien.

Se mere i kataloget

eller kontakt os på 70 22 23 11