Pumpestyringer med fokus på kvalitet og driftssikkerhed

Eltavler og pumpestyringer fra AUTOMATIC SYD – del af Eegholm Group – er med til at sikre rent drikkevand.

Pumpestyring

Gennem årtier har AUTOMATIC SYD leveret eltavler, tavleanlæg og pumpestyringer til hele forsyningssektoren, og derved været med til at sikre en konstant og driftssikker forsyning af rent drikkevand.

Når vi designer og dimensionere anlægget, har vi stor fokus på driftssikkerheden, fordi vi ved, at en kontinuerlig forsyning er essentiel.

Når du vælger os som leverandør, får du et anlæg med en moderne og opdateret teknologi, der er designet til at opnå den højeste energieffektivitet. Dette gør, at du kan opnå betydelige besparelser på energiregningen, og samtidig bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Hvad er en pumpestyring?
En pumpestyring bruges typisk til at kontrollere og regulere driften af en eller flere pumper, som indgår i et større system. Formålet med en pumpestyring er at opretholde en stabil og pålidelig pumpefunktion, samtidig med at man opnår en høj grad af energieffektivitet.

Pumpestyringer kan anvendes i en bred vifte af applikationer, f.eks. i industrien til at pumpe væsker eller kemikalier i produktionsprocesser og i vandforsyningen til at pumpe vand fra kilder til rensningsanlæg og videre til forbrugerne.

Pumpestyringer kan også bruges til at styre flere pumper, som arbejder i serie eller parallelt, for at opnå en mere pålidelig og effektiv drift. Ved at regulere pumpernes ydeevne kan man undgå overbelastning og slid på udstyret, og samtidig opnå besparelser på energiforbruget og driftsomkostningerne.

Generelt kan man sige, at en pumpestyring hjælper med at optimere driften af pumpesystemer, så man opnår en højere effektivitet, pålidelighed og sikkerhed.

Service og vedligeholdelse af eksisterende eltavleanlæg og pumpestyringer
Vi hjælper dig gerne med service og vedligeholdelse af eksisterende eltavleanlæg og pumpestyringer, så du opnår en stabil og driftssikker forsyning.

Skal vi hjælpe dig med din næste pumpestyring?
Har du brug for hjælp til design og dimensionering af din næste pumpestyring, kan du kontakte os telefon 7444 9191 eller på as@automatic-syd.dk