Præcis positionering af transporterede emner med 2-faset stepmotor

Har du et transportbånd, hvor du har behov for at positionere emner præcist? PKP stepmotoren fra Orientalmotor har en opløsning på 200 step/omdrejning – en kompakt stepmotor med højt moment og lav varmeudvikling

Det maksimale drejningsmoment for stepmotoren er omkring 1,2 – 1,7 gange højere end en standard PK-stepmotor i samme byggestørrelse. Stepmotoren opnår det samme høje drejningsmoment som en standard PK-motor i en større byggestørrelse, hvilket betyder, at anlæggets størrelse kan reduceres tilsvarende.

Lav varmeudvikling forlænger stepmotorens levetid
Varmeudviklingen i en motor er ofte en medvirkende faktor til at forkorte en motors levetid. Varmeudviklingen hos PKP-serien er betydeligt reduceret i forhold til andre motorer i samme byggestørrelse. Her er tale om en temperatursænkning på mere end 10 °C. Den lavere varmeudvikling giver motoren en markant længere levetid og gør, at motoren er velegnet til kontinuerlig drift.

Stepmotor bruger mindre energi
Stepmotoren bruger 30 % mindre energi i forhold til sammenlignelige produkter fra PK-serien. Desuden kan mindre strømforsyninger og drivere anvendes og på den måde reduceres CO2-udledningen yderligere.

7 grunde til at vælge stepmotoren

  • Stepmotor har en opløsning på 200 step/omdrejning (1,8 °/ step)
  • Højere drejningsmoment end en standard PK-stepmotor i samme byggestørrelse
  • Bredt udvalg af byggestørrelser fås fra 20 mm op til 60 mm
  • Reduceret varmeudvikling giver markant længere levetid
  • Mulighed for gear
  • Velegnet til kontinuerlig drift
  • Energibesparende

Tekniske data
Faser:                  2 faser
Step:                    0.05-1.8
Moment:             0,014 – 4 Nm
Byggestørrelse: 20 mm / 28 mm / 35 mm / 42 mm / 56,4 mm / 60 mm

Vil du vide mere…
…så kontakt Dennis på tel 6069 1382, send en mail på dcl@eegholm.dk eller læs mere om det brede produktprogram fra Orientalmotor