Planetgear og vinkelgear i komplet rustfrit udførsel

APEX planetgear

Nu kan du få et planetgear og et vinkelgear i en komplet rustfri udførsel, der som standard er smurt med levnedsmiddelolie.

Især levnedsmiddel- og medicinalindustrien har strenge krav til deres applikationer. Derfor har APEX Dynamics udviklet et planetgear og vinkelgear i en komplet rustfri udførsel, der som standard er smurt med levnedsmiddel olie.

Få her et overblik nogle af fordelene ved gearene!

1. Minimal vibration
2. Kompakte og nemme at montere
3. Lavt støjniveau og lavt slør

Du har igennem mange år kunnet få et planetgear og vinkelgear, hvor huset og udgangsaksel som standard er udført i rustfri stål og motorflangen leveres i sort anodiseret aluminium i en 20 mikrometer dybde – nemlig AE / AER serien.

Men en stigende efterspørgsel fra forskellige industrier, som f.eks. fødevarer, emballering og offshore, med øget krav til deres applikationer, har gjort, at APEX Dynamics har udviklet gearene i rustfri stål.

Gearene egner sig især til levnedsmiddel- og medicinalindustrien, som har strenge krav til deres applikationer. Men vi har også mærket en stigende efterspørgsel fra andre industrier såsom emballerings- og offshoreindustrien.

Få flere fordele  
Få flere fordele hér – https://apexdyna.dk/planetgear-i-rustfrit-stal-til-kraevende-miljoer-og-applikationer/ –  og giv Sabrina et kald på 7312 1260, hvis du vil høre mere om de nye gear.