Pakkeautomatisering med ASi – fleksibel, økonomisk, ukompliceret

Optimer din pakkeautomatisering med AS-Interface (ASi): Fordelene ved det enkle og ressourcebesparende ledningssystem kommer bedst til deres ret i pakkemaskiner, robotter, palleteringsmaskiner, maskiner til emballering af paller med strækfolie og omsnøringsmaskiner .

Med ASi drager du fordel af ekstremt enkel ledningsføring, en stor frihed i valget af topologi og transmission af sikre og standardiserede signaler via det samme kabel. Du finder også en bred vifte af drevløsninger og kan let integrere mange sikkerhedsafbrydere og dørkontakter i ASi.

Fordele ved emballageautomatisering med Bihl+Wiedemann

  • Færre stik – flere forbindelser: Med AS-Interface kan du sammenlignet med løsninger med runde kabler spare op til 68 % i ledningsomkostninger. Takket være piercing-teknologi har du brug for næsten ingen stik og kan nemt tilslutte eller flytte moduler.

  • Enkel IO-Link-integration: Integrer med ASi-5 forskellige IO-Link-enheder såsom optiske afstandssensorer eller signallamper så bekvemt, økonomisk og feltbusuafhængigt som muligt. Vi tilbyder dig her billige IO-Link-mastere med 1, 2, 4 og 8 porte.

  • Alsidige drevløsninger: Med ASi-5 motormoduler styrer du effektivt 24 V og 48 V motoriserede ruller, bl.a. fra Interroll, Itoh Denki og RULMECA. Til frekvensomformere har vi f.eks. løsninger til SEW EURODRIVE, NORD, Lenze, Rockwell og Bonfiglioli.

  • Funktionel sikkerhed til alle størrelser af systemer: Integrer sikre sensorer og aktuatorer samt sikkerhedsmonitorer problemfrit i din emballageautomatisering. Sikre og standardiserede signaler kan uden dobbelt infrastruktur overføres på den samme linje.

  • Sikkerhedsafbrydere kan nemt integreres: Især til sikkerhedsafbrydere, f.eks. fra Schmersal, Pilz, Keyence og EUCHNER, har vi udviklet aktive ASi Safety-distributører med integreret ASi-chip – for enkel integration af kontakterne i ASi.