Overlad trygt produktionen af din styretavle til Eegholm

I samarbejde med dig, projekterer, tegner, bygger og tester vi din maskinstyretavle på vores tavleværksted i Sønderborg eller i Polen. Du kan overlade produktionen til os eller inddrage os i opgaven allerede i projekteringsfasen.
Se hvor nemt vi kan producere din el-tavle

Vores montører og konstruktører arbejder tæt sammen, hvilket sikrer, at du får en styretavle i henhold til dine krav. Har du ændringer til din maskinstyretavle i løbet af processen, sikrer det tætte samarbejde og vores dokumentstyringssystem, at din maskinstyretavle er bygget i henhold til den sidst godkendte tegning.

Dokumentation
Du modtager dokumentation i henhold til aftalegrundlag inkl. f.eks. CE-mærkning og de nødvendige komponent- og overensstemmelseserklæringer. Vores maskinstyretavler opfylder alle relevante normer i henhold til IEC/EN og maskindirektivet.

En udførlig dokumentation giver altid det bedste resultat, alle opgaver sluttestes grundigt, og gerne sammen med dig inden levering.

Serieproduktion af maskinstyretavler
Ved større styktal, kan du få serieproduceret dine maskinstyretavler på vores tavleværksted i Polen. Ved serieproduktion opnår du en højere effektivitet, som sikrer dig en endnu bedre stykpris.

Kompetencer

  • Fremstilling af effekttavler, styretavler, PLC tavler, MCC tavler og pneumatiktavler. Bemærk vi producerer ikke almindelige fordelingstavler.
  • Maskindirektivet EN 60 439-1, EN 60 204-1
  • Stærkstrømsbekendtgørelsen og andre relevante myndighedskrav
  • Amerikanske standarder som UL508A – vi har mere end 30 års erfaring som certificeret UL tavlebygger

Løsninger designes i tæt samarbejde med dig

  • Kundespecifikke styretavler til procesanlæg, serie- og variantproducerede såvel som enkeltløsninger
  • Idriftsættelse
  • Udarbejdelse af specifikationer og projektering


Vil du vide mere…
…så tag fat i Erling, der står klar til at hjælpe dig på mobil 2463 6634. Du kan også læse mere om dine muligheder på https://eegholm-eltavler.dk/