EOT – Electronics of Tomorrow

Oplev Henrik Valentin på EOT: “Industri 4.0 barrierer og hvordan vi kan arbejde os rundt om dem”

Hør med, når chefkonsulent i DI Digital, Henrik Valentin, sætter fokus på Industri 4.0 og elektronikbranchens betydning for den digitale transformation.

Tirdasg d. 31. okt. 2017 kl. 14.00 går Henrik Valentin, chefkonsulent i DI Digital, på DI-scenen på EOT med sit oplæg: “Industri 4.0 barrierer og hvordan vi kan arbejde os rundt om dem”.

Kort om indlægget:
Forventningerne og interessen i Industri 4.0 og IoT er stor. Alligevel holder danske virksomheder igen med at investere i teknologierne. Oplægget ser på, hvad der skal til for at få danske virksomheder til at tage skridtet fuldt ud.

Henrik Valentin Jensen er chefkonsulent i DI Digital, og har ansvar for elektronikområdet. Han står aktuelt for at udvikle en strategi for fremtidens elektronikbranche, der skal styrke elektronikindustrien i Danmark og synliggøre branchens betydning for den digitale transformation. Henrik leder DI Digitals netværk for IoT & Big Data og har været projektleder for virksomheds-universitets projekter blandt andet om embedded systemer.

Læs mere og tilmeld dig konferencen her.

 

Om EOT – Electronics of Tomorrow
EOT – Electronics of Tomorrow samler brancher til højprofilerede konferencer med både nationale og internationale speakere. Du har derfor rig mulighed for at vende hjem endnu klogere, end da du kom.

EOT – Electronics of Tomorrow er Skandinaviens nyeste elektronikevent for dig, der vil med til fremtiden med hovedet først.

Oplev tre dages udstilling og konference fuld af anvendt viden, 37 skarpe speakers, stærke udstillere, innovative startups, demoer, workshops, hands-on og international best practice: Det handler om innovation, nye relationer og synergier, digitalisering, sikkerhed, om vækst og om bundlinje – på samme sted.