Omlæg produktionen af styre- og eltavler til serieproduktion

Omlæg din produktion af styre- og eltavler til serieproduktion hos Eegholm og få en fleksibel samarbejdspartner, hvor du kan skrue op og ned for produktionen efter behov – nærmest med et klik på en knap.

Samtidig får du en samarbejdspartner, du kan sparre med omkring både produktudvikling og optimering af produktionen. Det kan både give kvaliteten et løft, og resultere i endog store besparelser på produktionen af el- og styretavler.

Det er ikke så stort et skridt, som du tror!
De fleste virksomheder har det svært med at skulle lægge produktionen af en vigtig komponent ud af huset. Det kan vi godt forstå.

Derfor gør vi os altid ekstra umage med at sætte os ind i dit projekt, og forstå det proces- eller produktionsanlæg fuldt ud, som eltavlen skal styre.

Ud fra den eksisterende eltavle, som I har i dag, konstruerer vi projektet i tæt samarbejde med jer. Resultatet bliver en eltavle, der er optimeret til serieproduktion, og hvor placeringen af alle komponenter er nøje gennemtænkt, og alt er gennemdokumenteret og beskrevet ned til den mindste ledning.

Det giver tryghed og ro hos jer – og gør det til knapt så stort et skridt at lægge produktionen af jeres styre- og eltavler ud af huset.

Ved meget store ordrer har vi mulighed for at indføre automatisk kvalitetskontrol, der sikrer, at alle el- og styretavler er testet og gennemkontrolleret fra fabrikken.

Så nemt kommer du i gang med serieproduktion
Vil du vide mere, så tag kontakt til Erling på telefon 2463 6634 eller mail er@eegholm.dk.

Læs mere omkring hvor nemt du kommer i gang med serieproduktion på vores hjemmeside.