NYHED | Planetgear og vinkelgear i rustfrit stål

Som noget nyt kan du nu få et planetgear og et vinkelgear i en komplet rustfri udførsel, der som standard er smurt med levnedsmiddel olie. Få her et overblik over nogle af fordelene ved gearene.

Især levnedsmiddel- og medicinalindustrien har strenge krav til deres applikationer. Derfor har APEX Dynamics udviklet et planetgear og vinkelgear i en komplet rustfri udførsel, der som standard er smurt med levnedsmiddel olie.

Du har igennem mange år kunnet få et planetgear og vinkelgear, hvor huset og udgangsaksel som standard er udført i rustfri stål og motorflangen leveres i sort anodiseret aluminium i en 20 mikrometer dybde – nemlig AE / AER serien.

Men en stigende efterspørgsel fra forskellige industrier, som f.eks. fødevarer, emballering og offshore, med øget krav til deres applikationer, har gjort, at APEX Dynamics har udviklet gearene i rustfri stål.

Øget krav til gear i komplet rustfri stål
Som tidligere nævnt, er motorflangen i AE / AER gearene udført i anodiseret aluminium som standard. Men vores erfaring er, at nogle applikationer kræver at hele gearet er udført i komplet rustfri stål.

Samtidig bliver servomotorer i rustfristål mere almindelige. De to gode har været startskuddet til det nye gear i rustfri stål; AES / AERS-serien.

AES og AERS gearene kommer selvfølgelig som standard med levnedsmiddelolie (type NSF-H1), som er godkendt til levnedsmiddelindustrien. Olien er en high-tech olie, som ikke påvirker gearets ydekraft.

5 fordele ved det rustfrie planetgear og vinkelgear

Her får du  klare fordele ved de nye gear:

  1. Minimal vibration
  2. Kompakt og nemt at montere
  3. Lavt støjniveau og lavt slør
  4. Er som standard smurt med levnedsmiddelolie (type NSF-H1)
  5. Fås både som almindeligt gear (AES) og som vinkelgear (AERS)

Vælg nemt dit rustfri gear i vores designværktøj
Benyt vores designværktøj til at vælge dit gear. Så snart du har valgt din motor, gear, udveksling og det maksimale slør, har du mulighed for at downloade tegninger af gearet i flere forskellige formater.

Vi hjælper dig selvfølgelig også gerne med at vælge det rigtige gear til din motor.

 

Tekniske data for AES og AERS gear i rustfri stål
Byggestørrelse 50/70/90/120/155
Nominelt moment op til 650 Nm
Gearudveksling fra 3:1 til 200:1
Special designet til S1 eller S5 drift

Tekniske data – planetgear | Tekniske data – vinkelgear

 

Er du interesseret i de nye planet- og vinkelgear?
Så giv Sabrina et kald på ☎ 7312 1260, hvis du vil høre mere om de nye gear.