Nye partnere inden for testløsninger

CEO Peder Lomborg (tv) fra DSE Test Solutions og Regional Sales Manager Kenneth Pedersen (th) fra ODU Denmark.

DSE Test Solutions og ODU Denmark har indgået et partnerskab, der giver ODU’s forbindelsesteknik en særlig plads i DSE’s testløsninger. Partnerskabet omfatter anvendelse af ODU’s Mass Interconnect System ODU-MAC® Black-Line og det modulære konnektorsystem ODU-MAC® Blue-Line som foretrukket fikstur-interface i DSE’s fremtidige projekter.

Det er især den mekaniske stabilitet og det modulære koncept i ODU’s konnektorsystemer, som har gjort samarbejdet interessant for DSE, siger DSE’s CEO Peder Lomborg. Hos ODU Denmark glæder Kenneth Pedersen sig over det fremtidige partnerskab med en af Skandinaviens største aktører inden for kundespecifikke testløsninger.

Mere information fås hos Peder Lomborg på e-mail pdl@dse.dk / tlf. 7561 8811 eller hos Kenneth Pedersen på e-mail kenneth.pedersen@odu-denmark.dk / mobil 2252 9440.

DSE Test Solutions A/S udvikler kundespecifikke testløsninger, som primært anvendes til PCBA-funktionstest og sluttest af elektronikprodukter. DSE har mere end 30 års erfaring med udvikling af turnkey-løsninger og en række prominente danske virksomheder på kundelisten.

ODU koncernen er blandt verdens førende producenter af konnektorsystemer. ODU har hovedkvarter i Mühldorf am Inn ved München og beskæftiger globalt 2.300 medarbejdere. ODU’s konnektorer sikrer en pålidelig overførsel af effekt, signaler, data og medier i krævende applikationer såsom test- og måling, medicoelektronik, forsvar og sikkerhed, energi, industrielektronik og e-mobilitet.