Elma Instruments A/S

Ny smart Elma instrumentserie med Bluetooth!

Gratis APP og indbygget kraftig LED lommelygte

På El og Teknik præsenterer Elma Instruments verdensnyheden Elma BT, en serie af smarte, robuste og meget brugervenlige måleinstrumenter med indbygget Bluetooth.

Elma 9200BT er et robust sand RMS AC/DC tangamperemeter, som måler strøm, spænding, frekvens, kapacitet, temperatur, duty-cycle, modstand og gennemgang.

Elma 6100BT er et robust sand RMS AC/DC minimultimeter, som måler strøm, spænding, frekvens, kapacitet, modstand og gennemgang.

Til begge instrumenter findes der en fleksibel strømtang ElmaFlex 430 som gør det super nemt at måle strøm i et stort område helt op til 3000A. Tangen er lavet af et meget fleksibelt materiale, som med en diameter på kun 7,5mm og en længde på 457mm (ø145mm) gør det muligt at komme til selv de mest utilgængelige steder og på samme tid gribe om flere ledere på en gang.

Med Bluetooth-funktionen og den gratis APP Elma Link, som findes både til iOS og Android bliver instrumenterne til et sikkert og smart dokumentationsværktøj. Se dit display direkte på din Android/iOS device og foretag målinger i sikker afstand fra farlig spænding. Se og optag alle værdier, kurver og grafer direkte på telefonen. Gem og tilknyt billede og kommentar til målingen og del f.eks. via mail.

Begge instrumenter opfylder EN61010-1 KAT III 600V har stort belyst display og er udstyret med kraftig LED lommelygte, datahold max/min samt auto power off.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på http://www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

El & Teknik 2018

Elma Instruments udstiller på El og Teknik 2018 stand C4833. På messen, lanceres en række nye spændende produkter.