Nem og bekymringsfri produktion af el- og styretavler

Eltavle

Selv en lille uovervejet detalje i opbygningen af jeres styre- eller eltavle kan gøre det dyrt, at få opdateret tavlen til de nyeste teknologier og standarder på markedet.

Samtidig kan leveringen af en stor ordre blive forsinket af, at I ikke kan finde kvalificerede medarbejdere hurtigt nok til produktionen af jeres eltavler.

Med SMART Construction & Production hos Eegholm Eltavler får du og dit firma et værktøj, der gør det nemt at konfigurere og sætte nye el- og styretavler i produktion hos en erfaren og altid opdateret samarbejdspartner med over 40 års erfaring.

SMART Construction & Production gør det også nemt at vedligeholde, servicere og videreudvikle på eksisterende eltavler. Samtidig er du sikker på, at materialeforbruget er optimeret, så produktionsomkostningerne bliver de lavest mulige. Vi sørger også for, at alle komponenter altid er tilgængelige, når der er brug for dem Og er der brug for ekstra kapacitet i en periode, skruer vi bare op for produktionen.


Eegholms koncept “SMART construction | SMART production” af eltavler sikrer dig;

  • Skalérbar og optimeret produktion
  • Hurtig og nøjagtig leveringstid
  • Second-to-none kvalitet

Eegholm har nemlig gjort, hvad industrien har drømt om i mere end 25 år – digitaliseret et typisk håndværk; produktionen af one-of-a-kind eltavler.

Vi har udviklet et ”open universe” produktionssystem, der nemt kan konvertere tegninger fra PC-SCHEMATIC, EPLAN, SEE Electrical og endda Excel ark til styklister, ledningsdata, CNC og DIN-skinne-data.

Enten bruger vi dine diagrammer til at producere dine eltavler, eller vi bruger dine specifikationer til at designe og producere tavlerne.

Få mere viden omkring det nye koncept i videoen hér! 

Vil du høre mere om, hvordan du kan sikre dig en problemfri og skalérbar produktion af dine eltavler, så kontakt Eegholm på 7312 1212.