Lenze motorer er et perfekt match til ASi-5

Kunderne har i mange år haft glæde af fordelene ved AS-interfacet til at styre Lenze motorer og frekvensomformere. Den åbne topologi og kosteffektive installationsteknologi forbundet med ASi sparer både tid og omkostninger. Bihl+Wiedemann har tilføjet produkter, som det selvkonfigurerende 8 ports I/O modul, ASi-5 (BWU4232), til dette perfekte match. Dette modul er ideelt til Lenze Smart Motorer eller andre motorer med digital styring og fire ekstra signaler – enten indgange eller udgange.

Det gør det muligt at styre to Lenze Smart Motorer med et 8 ports I/O modul. Motorens digitale interface har tre indgange og en udgang, fordelt på to M12 kabler, hvilket passer perfekt til modulet.

Fig.: Det selvkonfigurerende ASi-5 8 ports I/O modul (BWU4232) har fire ekstra digitale signaler, via to M12 konnektorer, der kan bruges som indgange eller udgange.

Fleksibel anvendelse

På grund af fleksibiliteten kan det selvkonfigurerende ASi-5 8 ports I/O modul også anvendes i andre applikationer. Eksempelvis IP20 versionen til en styringsenhed (trykknapper og lamper) i styringskabinettet og IP67 versionen til at samle sensorer med et eller to skiftesignaler for hver M12 konnektor.

Høj I/O tæthed, præcis diagnose

På grund af ASi-5 bliver de 8-bit bidirektionelle procesdata med sikkerhed transmitteret på kun 1,27 ms. Antallet af ASi adresser reduceres markant på grund af det høje antal I/O porte per ASi-5 modul. Modulets kanalspecifikke diagnose gør det muligt at detektere en kortslutning på udgangen eller en overbelastning af sensorforsyningen for hver enkelt forbindelse. Fejl kan lokaliseres og elimineres hurtigt på grund af den cykliske diagnose. I kombination med vores diagnostic software, der giver aktiv hjælp, bliver fejlsøgning endnu lettere.

Alle signaler over en enkelt forbindelse

Udover at styre motorer med AS-interfacet kan man transmittere andre standard eller sikkerhedssignaler over det samme netværk. Dette reducerer kabelføringen og de tilhørende omkostninger.

Det selvkonfigurerende ASi-5 8 ports I/O-modul i detaljer:

  • 8 digitale indgange/udgange på ASi-5 opdateres hvert 1,27 ms

  • Selvkonfigurerende

  • Detaljeret kanalspecifik diagnose

  • Individuel tilbagemelding af status på udgangene

  • Lave faste omkostninger

  • Høj I/O-tæthed

  • Kosteffektive digitale udgange

Spørgsmål til vores produkter og løsninger?

Vi vil med glæde hjælpe dig.