Lad ikke eltavlerne forsinke jeres leverancer

Eltavler

Når den store ordre er landet, skal det ikke være produktionen af anlæggets styretavle, der skal forsinke leverancen!

Ved at lægge produktionen af jeres el- og styretavler hos Eegholm Eltavler, er du ikke kun sikret høj kvalitet og altid ens eltavler. Du er også sikker på, at I altid kan følge med efterspørgslen – uden at du skal ud og investere i ekstra maskiner.

Samtidig får du en samarbejdspartner, der taler dansk, og arbejder så tæt sammen med dit firma, at det føles som om, vi er jeres egen produktionsenhed.

 

Derfor skal du lægge produktionen af dine eltavler ud af huset

Vælger du at lægge produktionen af jeres styre- og eltavler ud til Eegholm Eltavler, får du ikke bare en passiv samarbejdspartner. Du får mulighed for at trække på over 40 års erfaring og adgang til de nyeste teknologier på området.

 • Ingen ekstra investeringer
  Slip for dyre investeringer i nye maskiner og mere produktionsareal for at kunne følge med efterspørgslen
 • Sparring, udvikling og optimering
  Udnyt vores store erfaring og løbende investeringer i ny teknologi til at højne kvaliteten af eltavlerne
 • Frigiv kapacitet in-house
  Ved at lægge produktionen ud til os, frigives der ressource in-house, der kan anvendes andre steder
 • Fuld adgang til dokumentation
  Ved at lægge produktionen ud til os, frigives der ressource in-house, der kan anvendes andre steder.

 

Det er ikke så stort et skridt, som du tror!

De fleste virksomheder har det svært med at skulle lægge produktionen af en vigtig komponent ud af huset. Det kan vi godt forstå.

Derfor gør vi os altid ekstra umage med at sætte os ind i dit projekt, og forstå det proces- eller produktionsanlæg fuldt ud, som eltavlen skal styre.

Ud fra den eksisterende eltavle, som I har i dag, konstruerer vi projektet i tæt samarbejde med jer. Resultatet bliver en eltavle, der er optimeret, og hvor placeringen af alle komponenter er nøje gennemtænkt, og alt er gennemdokumenteret og beskrevet ned til den mindste ledning.

Det giver tryghed og ro hos jer – og gør det til knapt så stort et skridt at lægge produktionen af jeres styre- og eltavler ud af huset.

Ved meget store ordrer har vi mulighed for at indføre automatisk kvalitetskontrol, der sikrer, at alle el- og styretavler er testet og gennemkontrolleret fra fabrikken.

 

Stå stærkere hos kunderne, og en bedre bundlinje!

Det er surt at skulle sige nej til den store ordre, fordi det bliver for dyrt at øge produktionskapaciteten. Og endnu mere surt at have gjort det, og så ikke kunne udnytte den øgede kapacitet fuldt ud hele tiden.

Ved at omlægge produktionen af jeres styre- og eltavler til produktion hos Eegholm Eltavler, får du en fleksibel samarbejdspartner, hvor du kan skrue op og ned for produktionen efter behov – nærmest med et klik på en knap.

Samtidig får du en samarbejdspartner, du kan sparre med omkring både produktudvikling og optimering af produktionen. Det kan både give kvaliteten et løft, og resultere i endog store besparelser på produktionen af el- og styretavler.

Det giver jeres kunder en bedre oplevelse, og kan mærkes direkte på bundlinjen

 

Mød os på Automatik 22 – stand 1096

Kom forbi vores stand på Automatik messe og hør mere.

Du kan også kontakte Erling på telefon 7312 1255 eller send en mail på er@eegholm.dk

Læs mere på http://www.eegholm.dk