Kompakt DC motor med imponerende kræfter

Hvorfor ikke erstatte dit snekkegear med denne kompakte DC motor? Mød os på Automatikmessen og bliv imponeret over dine muligheder.

 Bredt stepmotorprogram - gratis produktsupport og motordimensionering

Orientalmotors nye og kompakte DC motor – BMU – imponerer. Driveren indstilles med blot én finger og DC motoren er yderst brugervenlig og nem at idriftsætte.

Enkel ledningsføring – hurtig start

BMU motoren og driveren tilsluttes med et præfabrikeret kabel, så der er ikke behov for svejsning eller specielt krympeværktøj. Kontakten på driveren flyttes til ”RUN” og motoren startes. Omdrejningsretningen bestemmes ved hjælp af en kontakt på driveren.

Utallige indstillingsmuligheder

Driveren har utallige indstillingsmuligheder, som nemt indstilles på enheden. For blot at nævne et par enkelte indstillingsmuligheder:

  • Motor start/stop
  • Trinløs hastighedsregulering
  • Valg af omdrejningsretning
  • Opsætning af acceleration / deceleration
  • Hastighedsindstilling for 2-hastighedsdrift

Derudover er der mulighed for at låse skærmen for at undgå uønskede ændringer i indstillingerne. Tryk på ”MODE” knappen i 5 sekunder indtil der står ”LK” i displayet. For at låse skærmen op igen, gentages processen.


Stabil hastighedskontrol

Den børsteløse motor sammenligner løbende den angivne hastighed med tilbagemeldinger fra motoren og tilpasser motorens spænding, hvilket betyder, at selv ved øget belastning, ydes der stabil rotation fra lav til høj hastighed.

Børsteløse motorer anbefales til applikationer, der kræver stabil hastighed ved varierende last.

 

Tekniske data

Effekt: 30 – 60 – 120 – 200 Watt
O/min: 80~4000
Udveksling: 8 udvekslinger fra 5:1 til 200:1
Byggestørrelse: 60 mm / 80 mm / 90 / 110 mmmm
Beskyttelse: IP40 / IP65

Download katalog

BMU motoren er særdeles velegnet til miljøer, hvor der er behov for pladsbesparende motorer, på grund af det kompakte design.


Mød os på Automatik 2016, stand B1032…
…eller kontakt teknisk rådgiver, Klaus Jacobsen, kja@eegholm.dk, direkte 2710 3762 eller se mere om Orientalmotors brede produktprogram.