HI-2023: Klar til at dykke ned i fremtidens forbindelsesteknik? 

Hvad er der brug for i fremtidens industrielle udstyr? Hvilke teknologier bryder igennem?

HI-messe 2021
HI-messen 2021

Mange internationale kunder bruger ODU som partner til at løse forbindelses-tekniske udfordringer. Som partner for disse kunder, der stiller ekstra høje krav til pålidelighed, præcision og innovation, har ODU konstant fingeren på pulsen. Nye krav og teknologisk  innovation indarbejdes løbende i ODU’s løsninger, og på HI-messen er konnektorspecialisten klar til at tale forbindelsesteknik med de besøgende.

Robuste løsninger til hårde miljøer

High-power-interesserede kan se en prototype af ODU’s nye mono-block dockingløsning til ODU-MAC® Blue-Line konnektorserien. Løsningen har 2 eller 3 high-power kontakter og kan kombineres med seriens  standardmoduler.

Digitaliseringen går stærkt og driver blandt andet udviklingen af nye dataprotokoller. For at dataprotokoller som HDMI og USB også kan anvendes i hårde miljøer, har ODU udviklet forbindelsesteknik, der integrerer protokollerne sømløst i robuste ODU konnektorer.

Også fiberoptiske forbindelser kan være sårbare i rå miljøer. På HI-messen viser ODU, hvordan fiberoptikken kan integreres i robuste konnektorløsninger for optimal beskyttelse.

Der er også mulighed for at høre om ODU’s vandtætte stikforbindelser, som – uanset regn, vandsprøjt eller fuld neddykning – holder udstyret kørende, pålideligt og uforstyrret.

Forbinder testsystemet pålideligt med DUT

Funktionstest af PCBA’er og færdige elektronikenheder kræver abs olut præcise målinger. For at bidrage til en højere kvalitet af de test, der udføres, har ODU udviklet sit ODU-MAC® Black-Line Mass Interconnection system. Systemet forbinder testudstyret med DUT (Device Under Test) pålideligt, sikkert og uden at påvirke måleresultaterne. Besøgende på ODU’s stand kan få indblik, hvor nemt og fleksibelt det er at omstille systemet til nye typer funktionstest, og hvor enkelt det er løbende at udskifte moduler og kontakter.

Åbn døren til mulighederne. Sæt kryds i kalenderen, og besøg ODU Denmark på HI-messen.

Dato: 3.-5. oktober 2023
Sted: ODU Denmark, stand M9930 på HI-messen, Messecenter Herning
Køb adgangsbilletten her. For invitationskode skriv til: sales@odu-denmark.dk.