IO-Link med Bihl+Wiedemann: Nemt, fleksibelt og omkostningseffektivt

Anvender du allerede det producentuafhængige IO-Link-interface til at forbinde sensorer og styringsenheder til kontrolsystemniveauet? Bihl+Wiedemanns IO-Link-løsninger er både brugervenlige og omkostningsbesparende på én og samme tid. Med ASi-5 er det muligt at integrere enhver IO-Link-enhed med ASi og konfigurere denne med procesdata på op til 32 byte.

Simpel og omkostningseffektiv integration af IO-Link

Bihl+Wiedemanns ASi-5-slave / IO-Link-master er et omkostningseffektivt alternativ til en IO-Link-master med 4 porte og PROFINET-interface. Hvis du allerede har ASi i dit system, kan anvendelse af vores modul betale sig allerede fra den første IO-Link-enhed. Hvis du udelukkende har tænkt dig at samle en række IO-Link-komponenter, kan anvendelse af vores modul betale sig allerede fra de ca. ti første IO-Link-enheder.

IO-Link-løsning fra Bihl+Wiedemann

Fig.: IO-Link-løsning fra Bihl+Wiedemann

Fordelene ved IO-Link med Bihl+Wiedemann:

  • Du kan integrere betydeligt flere IO-Link-mastere pr. ethernet-node og drage fordel af topologi, der kan vælges frit

  • Du betaler kun for det antal IO-Link-porte, du behøver. Dette skyldes, at vi udover IO-Link-masteren med 4 porte også tilbyder dig IO-Link-mastere med 1 og 2 porte

  • Du kan drage fordel af den nemme integration af IO-Link-masteren via vores konfigurationsværktøj ASIMON360

  • Du kan kombinere vores IO-Link-mastere optimalt med IO-Link-enheder fra forskellige producenter

  • Du opnår besparelser. Vores IO-Link-løsninger er billigere end lignende PROFINET-løsninger med mindst tre IO-Link-mastere med 4 porte

Ønsker du at vide mere om Bihl+Wiedemanns IO-Link-løsninger? Lær alt, hvad der er værd at vide om IO-Link, samt hvordan du kan reducere både omkostningerne og samletiden for din virksomhed.