IO-Link med Bihl+Wiedemann: Let, fleksibelt og omkostningseffektivt

IIO-Link-enheder er almindeligt forekommende i maskiner og systemer i dag. Det skyldes, at IO-Link gør det muligt at forbinde sensorer og aktuatorer til styreniveauet via en omkostningseffektiv punkt-til-punkt-forbindelse. Læs mere om IO-Link og fordelene her.

Denne side omhandler primært følgende spørgsmål: Hvad er den bedste måde at integrere IO-Link på? Bihl+Wiedemann tilbyder et sofistikeret koncept til dette: IO-Link kan indlejres perfekt i ASi-5 og vores brugervenlige PC-software – fra enheden til PLC’en eller skyen. Vores feltbusuafhængige løsning giver flere fordele end bare topologisk valgfrihed, reduceret kablingskompleksitet uden afbrydere og et smart strømforsyningskoncept. Andre fordele inkluderer reduceret IP-håndteringskompleksitet og prisattraktive IO-Link-masters, som vi forsyner med 1, 2, 4 og 8 porte. Adskillige tekniske features giver dig også mulighed for at tage IO-Link-enheder i brug med maksimal komfort. For os er én ting sikker: Der er ingen smartere og mere økonomisk måde at integrere IO-Link på.

  • IO-Link-masteren er integreret som et ASi-knudepunkt i ASi-netværket
  • IO-Link-enheder kan integreres i ASi-netværket sammen med standardsensorer, standardaktuatorer og sikkerhedskomponenter
  • Alle IO-Link-enhedernes procesdata (op til 32 bytes pr. port) er tilgængelige via den cykliske ASi-kommunikation.
  • Alle IO-Link-parametre kan let tilpasses via B+W Software Suite eller acyklisk via styresystemet
  • Diagnoseinformation fra IO-Link tilgængelig via ASi
  • Vores IO-Link-masters kan kombineres optimalt med IO-Link-enheder fra en hvilken som helst producent
  • Hvis en IO-Link-enhed skal udskiftes, gemmes dens parametre i IO-Link-masteren, og de overføres automatisk til den nye enhed.

I stedet for at tilslutte IO-fordelere til IO-Link-masters kan du bruge vores IO-moduler direkte

Til indsamling af mange digitale indgange/udgange anvendes IO-fordelere og IO-Link-masterporte ofte – der er et stort potentiale for optimering her. Brug ganske enkelt det selvkonfigurerende ASi-5 I/O-modul fra Bihl+Wiedemann: De 16 digitale signaler fra BWU4230 kan bruges som indgange eller udgange i enhver fordeling – og kan integreres uden at skulle passere igennem IO-Link. Ved ganske enkelt at integrere digitale indgange og udgange via ASi behøver du ikke nogen ekstra IO-Link-masters, og du overfører også standardsignalerne betydeligt hurtigere. Samtidig sparer du M12-tilslutningskablet mellem IO-Link-I/O-fordelere og IO-Link-masterporte. Den maksimale IO-Link-kabellængde på 20 meter er også irrelevant. Du kan finde ud af, hvorfor det er tilfældet her: https://www.bihl-wiedemann.de/dk/applikationer/as-interface/selvkonfigurerende-i/o-moduler-fleksibelt-omkostningseffektivt-simpel-opstart

Mere information om IO-Link med Bihl+Wiedemann: https://www.bihl-wiedemann.de/dk/applikationer/io-link