Innovative forbindelser på hi Tech & Industry 1.-3. oktober

På ODU stand på hi-messen får de besøgende indblik i de nyeste landevindinger inden for stik og konnektorer. Eksempelvis højdensitets kontaktering, kombination af vand, luft, lys, power mv. i ét konnektorhus, konnektorer med indbygget intelligens, intuitive systemer til blind mating mv.

Ud over det veletablerede program af standard- og specialstik stiller ODU op med en række innovative nyheder. Nyt er den lille ”hurtige” rektangulære ODU MAC Push-Lock konnektor, high-density ODU MAC Rapid housing med pinbeskyttelse, push-pull vacuum-konnektorer, samt IEC 60601-godkendte ODU MEDI-SNAP og silikonekabel-processer til medicotekniske formål. Konnektorer med indbygget intelligens til device-identifikation mv. er også nyt – og især interessant ved måleteknik og medicinsk udstyr.

ODU’s stand på hi-messen er især for folk med interesse for avanceret produktionsteknologi og elektromekanik – udviklere af industrielektronik, robotteknologi, vindmøller og sensor-/måleteknologi samt teknologiansvarlige med interesse for forbindelsesteknologi.

Mads HaastrupIfølge Mads Haastrup, Sales Manager Nordic, vil de besøgende møde et dedikeret, vidende og erfarent mandskab, som giver gæsterne indsigt i, hvordan de kan opnå innovative og pålidelige forbindelsesløsninger – og ekstra værdi til applikationen. Stephan Rothmeier, ODU’s Application Manager, vil bidrage med sin dybe viden om in-design af ODU-MAC modulære, rektangulære konnektorer, ligesom Mads Haastrup selv vil dele ud af sin store viden og erfaring inden for stik og konnektorer.

Besøg ODU på stand M9534 på hi-messen i Herning den 1.-3. oktober 2019