HVOR LANG TID MÅ DET BRÆNDE??

Ved opbevaring af antændelige eller eksplosive medier er brandbeskyttelse særlig vigtigt. lovgivningen i Danmark siger, at et brandsikringslager skal modstå de ekstreme forhold en brand kan forårsage, i mindst 60 minutter. Er det tilfældet, kalder man det REI 60 brandbeskyttelse. Internationalt er lovgivningen forskellig. I andre EU lande f.eks. Frankrig mener man, at 60 minutter ikke er tilstrækkeligt for at slukke en brand i et brandsikringslager, så der kræves 60 minutter mere.

DENIOS’ brandsikringslager kan mere – allerede i dag! Hvorfor er vi sikre på det?

Det er blevet testet af et uafhængigt prøveinstitut. Her er et DENIOS brandsikringslager blevet udsat for en brand indefra. Temperaturen i det lukkede rum steg langt over 1.000 grader celsius og har belastet lagrets stålkonstruktion til det yderste. DENIOS’ brandsikringslager holdt stand og blev certificeret i henhold til den europæiske standard REI 90.

Dermed giver DENIOS i tilfælde af brand 90 minutters værdifuld tid for at beskytte virksomhedens værdier og undgå person- og miljøskader.

udklip

Samtidig kan miljøcontainere og lagre fra DENIOS også fås med ATEX godkendelse og de overholder ligeledes de europæiske standarder EN 1090 og EN 13501-1 & -2. En DENIOS-løsning er altså ikke blot en sikring nu, men også en investering til fremtiden.

Hvad nu hvis brandsikringslagret ikke havde bestået prøven? -så ville vi have optimeret det, bygget et nyt og lavet en ny test -indtil vores produkt giver den maksimale beskyttelse.

Alle lagre til farlige medier fremstilles  i  DENIOS’ egen produktion. Dermed garanteres konstant topkvalitet for alle DENIOS produkter. Vi leverer individuelle løsninger til netop dit behov. Reollagre, walk-in lagre til farlige medier og store nøglefærdige lagre – DENIOS’ ekspertise er altid en pålidelig partner for din sikkerhed.

Se DENIOS’ store udvalg af brandsikre lagre og mange andre produkter i deres webshop:

http://www.denios.dk/shop

Yderligere information og rådgivning: Tlf.76 24 40 80 eller e-mail: info@denios.dk