Hvad skal du dog bruge et udendørs PolySafe-Depot til?

PolySafe-Depot

Trommehvirvl og alt det der. DENIOS præsenterer vores udendørs PolySafe-Depot

 

Summa summarum, så skal du investere i et PolySafe-Depot fra DENIOS, når du har for mange farlige medier og aggressive væsker til et kemikalieskab. Et PolySafe-Depot er smart, fordi det kan holde til det danske vejr, det kan opbevare olier, syrer og baser, og fordi det er fremstillet af det miljøvenlige polyethylen (PE). 

 

Opgradér til et PolySafe-Depot

En lille anekdote fra det virkelig liv. Når kvinder (og mænd) har for mange sko, stopper de ikke med at købe nye. Her taler vi af erfaring. De tømmer heller ikke ud af skosamlingen ved at smide ud eller give nogen væk. I stedet er der en (typisk den der har de fleste sko), som får nævnt, at tiden også er til at skifte garderobeskabet ud med et walk-in skab.

Bum, bum, bum. Det er her, at vi fra DENIOS kommer ind i billedet. Har du for mange aggressive og brændbare væsker såsom olier, maling, lak, syrer og baser til at kunne pakke dem væk i dit sikre kemikalieskab? Så vil det være tid til en opgradering. Vi præsenterer: vores udendørs PolySafe-Depot.

 

Kemikalieskab vs. PolySafe-Depot

Et PolySafe-Depot er, som navnet indikerer, sjovt nok et depot. Det vil sige, at det kan opbevare større mængder af farlige medier og aggressive væsker end vores kemikalieskabe. Derudover vil dit nye PolySafe-Depot også stå udenfor, hvor dit kemikalieskab typisk vil stå indenfor i værkstedet eller i laboratoriet.

 

Fem fede facts om vores PolySafe-Depoter der helt sikkert vil overtale dig om at investere

  • Sikker, lovlig og forsvarlig opbevaring af dine vandforurenende medier
  • Integreret opsamlingskar så der ikke sker dryppende uheld
  • Det leveres samlet, så vi kommer ikke med en IKEA-brugsvejledning
  • Regnvand (regner det i Danmark? JA DA) afledes på bagsiden af depotet
  • Udendørs opbevaring, så det optager ikke plads indenfor

 

 

Mangler du stadig at blive overbevist?

Hvis du stadig mangler at blive overbevist, kan vi kun sige en ting. Du er fjollet, helt og aldeles igennem fjollet. Du har jo allerede købt walk-in skabet til dine sko, så hvorfor ikke også opgradere dit kemikalieskab? Selvfølgelig, hvis du har det fint med at være fjollet, kan vi ikke ændre på det. Eller kan vi? Du får nemlig også op til fem års garanti på dit nye PolySafe-Depot.

Vil du høre mere om vores PolySafe-Depoter, skal du endelig bare ringe til os – eller du kan også besøge vores hjemmeside.