Hvad er STADIG farligere end din svigermor?

Brandsikre skabe til lithiumbatterier

… Din svigermor OG kone til sammen! Ej, spøg til side. Vi taler selvfølgelig om lithiumbatterier.

 

Lithiumbatterier er utroligt nok mere dødbringende og mere uforudsigelige end din kære (gamle) svigermor. Derfor har vi hos DENIOS også udviklet, designet og produceret brandsikre skabe og containere til opbevaring af lithiumbatterier.

 

Opbevar dine lithiumbatterier sikkert med et DENIOS brandsikkert skab

Er du en af dem, som er med på moden, så har du muligvis haft pengepungen fremme for at købe et el-løbehjul, en el-scooter eller en el-cykel. Efterspørgslen på at være hurtigere og mere doven er stigende, og derfor har vi også et stigende antal lithiumbatterier hist, pist og alle vegne her i Danmark.

Det betyder også, at vi mere end nogensinde før er i risikozonen for at blive ramt af brande, der er opstået på grund af lithiumbatterier. Brandsikre skabe og brandsikre containere fra DENIOS er løsningen. Du kan opbevare dine lithiumbatterier sikkert, så du ikke behøver at frygte for din virksomhed eller for din lille mandehule ude i garagen.

 

Skal din virksomhed og kapital beskyttes mod ilden fra lithiumbatterier?

Opladning Beskyt din virksomhed og kapital mod pludselige opståede brande fra lithiumbatterier. Det er ikke for sjov, at vores tyske naboer er begyndt at opruste i bedste forsvarsstil.

I Tyskland er der kvalifikationskrav til uddannelse i håndteringen af flammende elbiler på vej. Det er nemlig et faktum, at elbiler, el-løbehjul, elbiler og el-cykler ikke kan slukkes med vores nuværende og kendte metoder. Hvis Tyskland kan opdatere deres uddannelse og gøre tingene rigtigt, så kan Danmark vel også. Det giver ingen mening, at vi danskere halter bagefter. Det er selvfølgelig ikke alle, der skal ud og blive Danmarksmestre i håndteringen af elbiler. MEN det virker som sund fornuft at investere i et brandsikkert skab fra DENIOS til lithiumbatterier, så vi undgår, at uheld bliver til katastrofer og tragedier.

 

Vælger du risiciene eller et brandsikkert skab?

Hvis du gerne vil leve livet farligt, så skal du selvfølgelig bare blive ved med at jonglere frem og tilbage mellem din kone, din svigermor og lithiumbatterier. Det kan endda være, at du tænker, at du allerede er vant til at være i en risikozone med pludselige eksplosioner i form af de evige besøg fra svigermor. Det kan også være, at du tænker, at du er vant til, at din kone bryder ud i lys lue.

Udsugning og opladningMEN! For det første kan du ikke fedte for dine lithiumbatterier i forsøget for at slukke ildebrandene. Det virker måske på din kone og svigermor, men ikke lithiumbatterier. Der kommer i stedet vores brandsikre skabe og brandsikre containere ind i billedet. For det andet, så er din kone og din svigermor, ja selv din kone OG din svigermor til sammen, ren barnemad i sammenligning med lithiumbatterier og de risici, der er forbundet med opbevaringen af disse.

 

Brandsikkert skab eller brandsikker container?

Vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig, så du træffer det rigtige valg, der 100% dækker dine behov. Ellers er du selvfølgelig også velkommen til at besøge vores hjemmeside og se udvalget af vores brandsikre skabe og containere til lithiumbatterier.

Brandsikre skabe til lithiumbatterier