HAR DU UDSTYRET I ORDEN???

Tromlehåndtering

DENIOS har et stort produktsortiment til håndtering af beholdere og tromler, som indeholder farlige medier.

Tromlevogne til nem og sikker transport af tromler fås i forskellige størrelser, galvaniseret eller pulverlakeret og der fås galvaniserede tromlevogne med ex-beskyttelse til Ex-zoner i henhold til ATEX-direktiv 94/9/EG

Tromleløfterne fra DENIOS øger sikkerheden ved håndtering af tromler. Tromleløfter med bredt understel og hydraulikpumpe håndterer 200 liters ståltromler og kunststoftromler ved hjælp af en automatisk tromleklemme.
Tromleløfterne letter håndtering med løft og transport på arbejdspladsen. Den justerbare tromleklemme løfter tromlen sikkert. Det brede understel gør det muligt at køre over europaller, således kan man også nå en tromle, der står bagerst på pallen. Disse innovative tromleløftevogne letter løft og transport af tromlerne betragteligt. En gasfjeder inde i tromleløfteren sørger for at løft og afsætning sker kontrolleret og ikke pludselig eller med et ryk. Tromlen fastholdes ved hjælp af 3 optagelsespunkter og en dobbelt låsemekanisme.

Med en tromlevender til montering på gaffeltruck kan tromlerne løftes, drejes, tømmes og transporteres. Der er fastgjort en drejelig lejret prismekæbe, hvor enhver tromle kan spændes fast ved hjælp af en fastspændingsrem og arbejdet kan sikkert udføres af en person.
Med en robust tromlegriber opnår du en sikker og nem tromlehåndtering – helt uden yderligere manuel indsats. Tromlegriberen med den automatiske fastlåsning tager fat om den stående tromle og vipper den i en vandret position ved at sænke gaflerne.
Tromleløftere er innovative redskaber til montering på gaffeltruck. Tromlen bliver grebet automatisk ved løft og montering til gaffeltrucken sker ved hjælp af vingemøtrikker. Med en tromleløftekæde øges komfort og sikkerhed ved håndtering af tromler. Med tromleløftekæden til stående tromler kan en 200 liters tromle løftes og transporteres. Tromleløftekæden til liggende tromler gør det muligt at løfte og transportere en liggende 200 liters ståltromle. Tromleløftekæden består af en stabil kædekonstruktion med specielle gribekroge til håndtering af tromler. Tromletang/tromlegriber er egnet til horisontal løft.
Med tromlegriberne til vertikal løft og transport kan du også transportere de åbne tromler, da de altid holdes i opretstående position.

Se DENIOS store udvalg af tromlehåndtering og mange andre produkter i vores webshop: http://www.denios.dk

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 7624 4080 eller send en e-mail til info@denios.dk