Har du set vores nye katalog for efteråret 2019?

katalog2019 med produkter

Vi har smidt vores nye katalog for efteråret 2019 på gaden – så skal du se, hvad vi har at byde på?

 

Du behøver ikke lede længere, vi hos DENIOS har nemlig sikret din aftenlæsning resten af 2019. Vores efterårskatalog er udkommet, og med produkter på 600 sider vil vi æde vores gamle hat på, at vi også har noget, der er relevant for dig og din virksomhed.

 

katalog fra DENIOS 2019

DENIOS har ledende på markedet som leverandør af certificeret produktløsninger til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Sagt med andre ord, vi er tossede med at passe på miljøet og sikre dine medarbejdere. Vi har Europas største udvalg af spildbakker – også kaldet opsamlingskar – i stål, rustfrit stål og plast (PE), men vi har også et hav af andre produkter. Det er vi ligesom nødt til at have, nu hvor vi har 600 sider i vores katalog.

 

Find vores katalog her

I kataloget – og online på vores hjemmeside – finder du blandt andet vores udvalg af opsamlingskar, tromler, dunke, brandsikre skabe, kemikalieskabe, miljøcontainere, absorbenter til olier og kemikalier, transportvogne, udstyr til gaffeltrucks og påkørselsværner.

 

Du finder vores katalog for efteråret 2019 her.

Vil du gerne have kataloget sendt til døren, skal du bare smutte forbi vores hjemmeside. Sæt flueben ved ”Send katalog” og scroll ned for at udfylde dine oplysninger. Så sender vi fluks kataloget af sted til dig med posten.

DENIOS

DENIOS har mere end 30 års erfaring på bagen, og vi mener derfor, at vi er det naturlige valg, når din virksomhed har brug for rådgivning eller for at investere i de rette og godkendte produkter, der alle fokuserer på arbejdssikkerhed og miljøbeskyttelse. Har du spørgsmål? Du er velkommen til at ringe til os på 76244080.