Grib dine dryp med vores base-line opsamlingskar

Opsamlingskar af stål

Hos DENIOS udvikler og producerer vi vores opsamlingskar, og vi vil gå så langt og sige, at vi er specialister til at undgå våde uheld på gulvet, som løber videre ud i vores søer, kloaker og åer. Så vil du have udstyret i orden, og vil du have en topklasses arbejdssikkerhed i din virksomhed? Så er det vores base-line opsamlingskar, du skal have fingrene i. 

 

Undgå griseri på gulvet med vores base-line opsamlingskar

Vores serie af base-line opsamlingskar er vores mærke til grundlæggende udstyr, og de er alle af lakeret stål med gitterrist, hvorpå du kan stille dine dryppende tromler. På den måde undgår du at grise gulvet til med kemikalier værre end en teenagers ildelugtende sokker. Du vil vel gerne undgå at lave ballade med vores grundvand, vil du ikke?

 

Fem års garanti fra DENIOS

Vi hos DENIOS vover at påstå, at bedre basisudstyr til sikker brug får du ikke – Og så kan vi endda levere jeres nye opsamlingskar med det samme. For det ikke skal være løgn, så giver vi også fem års garanti på vores base-line opsamlingskar. Så det er ikke kun en winwin-situation for dig, men en winwinwin-situation som din virksomhed står med, når I trykker på køb-knappen.

 

Vil du vide mere om vores base-line opsamlingskar?

De forskellige specifikationer, som vores base-line opsamlingskar har – såsom gaffellommer til jeres gaffeltruck og en hulens masse andre vigtige informationer, kan du selvfølgelig læse mere om på vores hjemmeside. Så du er sikker på, at du vælger det helt rigtige opsamlingskar til jeres kemikalier. Ellers er vi også kun et telefonopkald væk.

Vi kan ikke gøre jeres teenagers værelser fri for uheld og ildelugtende vasketøj – det er der ingen, der kan! Men vi kan sikre jer et tørt gulv uden farlige dryppende uheld og spild på jeres arbejdsplads og videre ud i vores grundvand. Så få nu udstyret i orden med et base-line opsamlingskar fra DENIOS og klap så dig selv på skulderen over ingen fremtidige dryp.