Fra testskab til højovn: Modul med op til 3 termokoblere sikrer præcis temperaturmåling

04Når temperaturen er høj, kommer ODU’s termokoblermoduler i spil. De sikrer præcis temperaturmåling og er designet til krævende anvendelser bl.a. i store industrianlæg, testskabe og højovne til stålproduktion.

Oprindelig blev ODU’s termokoblermoduler udviklet som interface til målekæder, men i dag anvendes de mange andre steder også. For at gøre modulerne endnu mere bredt anvendelige har ODU netop lanceret et nyt termokoblermodul til ODU-MAC® Blue-Line konnektorserien.

Det nye 6-pin ODU-MAC® modul udmærker sig ved sin fleksibilitet. For eksempel kan det kombineres med andre typer moduler, så som power, signal, væske, luft mv. i samme konnektor. Hver af de kompakte moduler kan have op til tre termokoblere. Ud over det vil kunder og brugere nyde godt af den høje pålidelighed i modulet, der klarer mindst 5.000 konnekteringer. Temperaturmålermodulet er særdeles effektivt og enkelt at betjene.

Hurtig og nem ibrugtagning

Han- og hun-kontakterne i ODU-MAC® termokoblermodul fås i type K eller T. Crimpkontakterne klikkes nemt i, og brugeren hjælpes af tydelige farvekoder. Termokobler-modulet kan leveres med termoelektriske ledninger. Herefter skal det blot sættes ind konnektoren, hvorefter løsningen er klar til brug.

Få alle detaljerne om termokoblermodulerne her.

Hvordan virker en termokobler?

Termokobling er en proces, hvor to ledninger af forskellige materialer genererer en spænding. Spændingen afhænger af temperaturen (den termoelektriske effekt), og via spændingsændringen kan man bestemme den præcise temperatur.