Forsvarsteknikken sætter stikforbindelserne på prøve

Militære anvendelser udfordrer typisk teknisk udstyr til grænserne af dets ydeevne. Kravene til robusthed, pålidelighed, sikkerhed og brugervenlighed er så høje, at kun de mest veldesignede og driftssikre produkter kan være med.

Kravene er mange – og ekstreme. Det gælder f.eks. modstandsdygtighed over for vibrationer, snavs, hårdhændet behandling og hyppig transport. Samtidig betyder den stigende mængde af avancerede apparater og den omsiggribende digitalisering i forsvaret, at hurtig  datakommunikation, cybersikkerhed og ikke mindst pålidelig strømforsyning er afgørende parametre. Det gælder ikke kun i kommandocentralerne, men også ude i felten.

ODU’s modulære ODU-MAC® White-Line stikforbindelser imødekommer de hårde krav, som bl.a. militære anvendelser stiller til forbindelsesteknik. White-Line forbinder de mange apparater, som soldaterne anvender ude i felten, og sikrer både strømforsyning og real-time dataoverførsel.

Porteføljen lever fuldt ud op til høje krav til bl.a. interoperabilitet og robusthed. Forbindelsesteknik af høj kvalitet, der åbner mulighed for hybride stik-løsninger med integration af datasignaler, højspænding, HF-signaler, luft og væsker mv. i ét interface.

White-Line modulerne kan udvælges individuelt og kombineres efter byggeklods-princippet. Især inden for datateknik er White-Line alsidig og fleksibel med over 30 high-speed moduler til overførsel af forskellige dataprotokoller. Dermed sikres adgang til geoinformation, satellitbilleder, målinger, live-video og kommunikation i enhver situation.

ODU-MAC® White-Line er også udviklet med brugervenlighed for øje. Ergonomisk korrekt og nem betjening sikres med låsemekanismer som snap-in-, dreje- eller bøjlelåse på langs eller på tværs. Det reducerer risikoen for fejlkonnekteringer. Desuden tilbydes White-Line porteføljen med en bred vifte af forskellige plast- eller metal-huse.

Ved militære anvendelser kan signaludfald og defekt udstyr være fatalt. ODU-MAC White-Line sikrer med sin høje kvalitet og sit gennemtænkte design den optimale løsning, selv under de mest krævende betingelser.

Få alle detajlerne om ODU-MAC® White-Line konnektorer