Fasthold din konkurrenceevne med automation

Automation gør det muligt at effektivisere og optimere proces- og produktionsanlæg, så kapaciteten udnyttes bedre med færre ressourcer, uden at hverken sikkerheden eller kvaliteten sættes over styr.

Se her hvor nemt du kommer i mål med den rette løsning.

Uanset hvilket behov du har, finder vi den automationsløsning, og samtidig er vi nemme at arbejde sammen med, – det kræver kun disse 3 trin:

Trin 1 | Kontakt os med jeres ønsker til eller behov for en automationsløsning

Trin 2 | Vi udvikler, implementerer og idriftsætter i tæt samarbejde med jer

Trin 3 | Få et bedre afkast af dit anlæg, og giv kunderne en bedre oplevelse

Med automation får du ikke alene den bedste udnyttelse af dit proces- eller produktionsapparat. Du får også et meget bedre overblik over anlæggets drift. Vælger du os som din samarbejdspartner, får du samtidig mulighed for at få det mest optimale integration med anlægget styretavle.

Hos AUTOMATIC SYD – del af Eegholm Group – udvikler, producerer og programmerer vi både styretavler og automationsløsninger til vores kunder.

Det giver dig mulighed for at få en meget mere strømlinet og optimeret drift af dit proces- og produktionsapparat, samt et meget bedre overblik over anlæggets drift ved at koble flere mindre styringer sammen via et netværk, og samle kommunikation og dataindsamling i et overordnet styringssystem.

Læs mere om dine muligheder omkring automation på vores hjemmeside eller giv Finn et kald på telefon 4035 8586