Få stabil hastighedskontrol med børsteløs motor

Bredt stepmotorprogram - gratis produktsupport og motordimensionering

Få stabil hastighedskontrol med denne børsteløse motor, der løbende sammenligner den angivne hastighed med tilbagemeldinger fra motoren og tilpasser motorens spænding.

Orientalmotors nye og kompakte DC motor – BMU – imponerer. Driveren indstilles med blot én finger og DC motoren er yderst brugervenlig og nem at idriftsætte.

Vi lagerfører alle typer BLM motorer op til 200W. Den børsteløse motor passer de to drivertyper – BMU og BLE2.

Enkel ledningsføring – hurtig start
BMU motoren og driveren tilsluttes med et præfabrikeret kabel, så der er ikke behov for svejsning eller specielt krympeværktøj. Kontakten på driveren flyttes til ”RUN” og motoren startes. Omdrejningsretningen bestemmes ved hjælp af en kontakt på driveren.

Utallige indstillingsmuligheder
Driveren har utallige indstillingsmuligheder, som nemt indstilles på enheden. For blot at nævne et par enkelte indstillingsmuligheder:

  • Motor start/stop
  • Trinløs hastighedsregulering
  • Valg af omdrejningsretning
  • Opsætning af acceleration / deceleration
  • Hastighedsindstilling for 2-hastighedsdrift
  • Derudover er der mulighed for at låse skærmen for at undgå uønskede ændringer i indstillingerne. Tryk på ”MODE” knappen i 5 sekunder indtil der står ”LK” i displayet. For at låse skærmen op igen, gentages processen.

Stabil hastighedskontrol
Den børsteløse motor sammenligner løbende den angivne hastighed med tilbagemeldinger fra motoren og tilpasser motorens spænding, hvilket betyder, at selv ved øget belastning, ydes der stabil rotation fra lav til høj hastighed.

Børsteløse motorer anbefales til applikationer, der kræver stabil hastighed ved varierende last.

Tekniske data
Effekt: 30 – 60 – 120 – 200 Watt
O/min: 80~4000
Udveksling: 8 udvekslinger fra 5:1 til 200:1
Byggestørrelse: 60 mm / 80 mm / 90 mm / 110 mm
Beskyttelse: IP40 / IP65

BMU motoren er særdeles velegnet til miljøer, hvor der er behov for pladsbesparende motorer, på grund af det kompakte design.

Vil du høre mere om dine fordele og muligheder med DC motoren
Så tag fat i Poul-Henning på 4035 8654 eller send en mail til phn@eegholm.dk.  Du kan også læse mere om den børsteløse motor på vores hjemmeside.