Få jeres egen eltavleafdeling – med erfaring og ekspertise

Eegholm eltavler er en aktiv samarbejdspartner, der fra starten tænker i at optimere værdien af samarbejdet for både jer og jeres kunder.

Vi går altid efter den rigtige løsning. Derfor stiller vi alle de kritiske spørgsmål fra starten, og udvikler tavlerne, så vi målrettet reducerer risikoen for, at de kommer til at skabe problemer. Ikke kun i forbindelse med opsætningen, men også i den hverdag som tavlerne skal fungere i ude hos jeres kunder.

Derfor kan du altid forvente oprigtig interesse og saglig, faglig sparring omkring jeres projekter. Samt en enorm ekspertise fra masser af sammenlignelige projekter, som vi har udviklet for andre kunder. Det sparer jer for børnesygdomme, fodfejl og forkerte komponentvalg.

Så godt som jeres egne medarbejdere
Skal jeres virksomhed have succes med at outsource jeres produktion af eltavler, er det vigtigt at vælge en partner med stor ekspertise og erfaring i design, udvikling og produktion af eltavler – og som allerede fra starten har fokus på standardisering, optimering og serieproduktion, og nemt kan skalere op eller ned for kapaciteten alt efter jeres behov.

Kom nemt i gang
Drøft dit projekt med Erling (telefon 2463 6634) og få sparring og vejledning.

Du kan læse mere om dine muligheder hér.