Få her svaret på hvilke områder er stepmotorer velegnede til

Stepmotorer er velegnede til en bred vifte af applikationer, hvor præcis positionering, lav hastighed og momentkontrol er vigtige faktorer.

Stepmotor

Her får du en oversigt over, hvor du med fordel kan implementere stepmotorer i din produktion;

 • CNC-maskiner
  Stepmotorer bruges ofte i computernumerisk styring (CNC) til præcis positionering af aksen, som f.eks. i drejebænke, fræsemaskiner og laserskærere.
 • Robotteknik
  Stepmotorer anvendes i robotarme og robotmanipulatorer til at styre bevægelsen af hvert led, hvilket muliggør præcis positionering og gentagelsesnøjagtighed.
 • 3D-printere
  Stepmotorer er almindeligt anvendt i 3D-printere til at styre bevægelsen af printkoppen og platformen, hvilket muliggør præcis lag-for-lag-opbygning af det ønskede objekt.
 • Medicinsk udstyr
  Stepmotorer bruges i medicinsk udstyr som f.eks. scannere, pumpeenheder og præcisionsinstrumenter, hvor nøjagtig positionering og kontrol er afgørende for effektivitet og sikkerhed.
 • Automatisering af produktionslinjer
  Stepmotorer anvendes til præcis positionering og styring af bevægelige dele i automatiserede produktionslinjer, såsom transportbånd, robotter, pick-and-place-systemer osv.
 • Optisk udstyr
  I kameraer, teleskoper, mikroskoper og andre optiske instrumenter bruges stepmotorer til at kontrollere bevægelse af objektiver, blændere og andre justerbare komponenter.


Kontakt  

Ring til Poul-Henning Nielsen på telefon 4035 8654, og hør om dine løsningsmuligheder.

Få et overblik over vores produktprogram hér – https://www.eegholm.dk/stepmotorer/