Få dit næste planetgear leveret inden for 2-3 uger!

APEX planetgear

Vidste du, at planetgearene fra APEX Dynamics passer til langt de fleste servomotorer på markedet. Og så kan du få dem leveret inden for 2 – 3 uger.

Planetgear fra Apex Dynamics passer til langt de fleste servomotorer, er enkle at montere, kræver minimal vedligeholdelse og har en lang levetid.

Den normale leveringstid er 2 – 3 uger, men hvis du laver en rammeaftale hos os, kan du få planetgearene leveret fra dag-til-dag.

Hør Poul-Henning fortælle om dine muligheder med APEX planetgear

Som standard fås APEX planetgearene i en stål konstruktion, men kan også fås i en rustfristål eller en økonomisk aluminiumskonstruktion. De kommer i en 2-trins udgave i en udveksling op til 100:1, en 3-trins udgave i en udveksling op til 1.000:1 og en 4-trins udgave op til udveksling 10.000:1

Kan jeg få hjælpe til at konvertere mit nuværende gear til et APEX gear?

Vi hjælper dig gerne med at konvertere dine nuværende gear til APEX planetgear, men du kan også nemt selv konverterer dem ved hjælp afdimensioneringsværktøjet, som du finder på www.apexdyna.dk.

Du kan downloade dokumentation og tegninger, så snart du har valgt dit planetgear.

Hvilke fordele er der ved APEX gear?

APEX leverer som én af de få på markedet et planetgear der næsten er slørfrit. Slørfrit er der ingen gear der er, for så kan gearet ikke køre. Men APEX kan leverer et planetgear med 2 arcminutter.

Få mere at vide…

Læs mere på www.apexdyna.dk eller tag kontakt til Sabrina på tel 7312 1260.