Få Danmarks stærkeste eltavle-team i ryggen

Eltavle

Med Eegholm Group (Eegholm og AUTOMATIC SYD) som leverandør af dine eltavler, bliver du aldrig endnu en kunde i rækken.

I stedet får du en pligtopfyldende og dedikeret samarbejdspartner, der på det nærmeste kommer til at føles som jeres egen afdeling – bare placeret ude i byen.

Fra første kontakt får du tildelt en fast, dansktalende kontaktperson, som følger dig og dit projekt gennem hele processen fra ide og til færdig, idriftsat eltavle. Samt et team af dygtige og erfarne fagspecialister, som bliver inddraget undervejs, efterhånden som der bliver brug for dem.

Ved at arbejde tæt sammen, og dele al nødvendig viden på begge sider af bordet, får vi skabt det bedste grundlag for den optimale eltavle – uanset hvad den skal bruges til, og hvor mange styk vi skal producere til jer.

Vi glæder os til samarbejdet – læs mere på vores hjemmeside – https://eegholm-eltavler.dk/ – eller kontakt Erling på telefon 2463 6634

Læs mere om dine muligheder på AUTOMATIC SYDs hjemmeside – https://automatic-syd.dk/el-tavler/ eller giv Søren et kald på telefon 4017 1505

 

Kort om Eegholm Group

Eegholm Group har i dag har over 200 ansatte med afdelinger i Sønderborg, Broager og Stettin i Polen. Med styrken i forenede kræfter og en stor vidensbank hører vi til blandt Danmarks største og bredeste tavlebyggere.

Med tavleproduktion på 3 lokationer er med til at sikre din forsyningssikkerhed​ – Eegholm a/s, Eegholm polska og AUTOMATIC SYD.

Eegholm a/s har ét produktionssteder i Danmark og ét i Polen. Vi er blandt de fem største producenter i Danmark inden for sit felt. Succesen er skabt gennem vedvarende, målrettet udvikling og, ikke mindst, et kompromisløst fokus på dygtigt håndværk, kvalitet og kundeservice.

Hos AUTOMATIC SYD udvikler og producerer vi fordelings- og styretavler samt automations- og robotløsninger til industrien, OEM/maskinfabrikanter og tekniske installatører i hele verden. Med salgs- og servicekontorer på Sjælland/Storkøbenhavn og i trekantområdet er vi tæt på vores kunder.