Er du en tromle-type?

Sikkerhedstromler fra DENIOS

I så fald – velkommen i vores tromle-klub!

 

Står du med en god mængde syre og base og ved slet ikke, hvad du skal stille op med det, så er det nu, du kan ånde lettet op. DENIOS på pletten, vi redder dagen og DENIOS to the rescue. Vi har helt sikkert den tromle, du har brug for.

 

Så velkommen i tromle-klubben!

 

Tromler i stål

Vores ståltromler har UN-godkendelse til transport af farlige medier, og de fås i 60-200 liters volumen. Som prikken over i’et har vores tromler i stål en låsering, som forhindrer spild og snavs. Det er da ikke så ring’ endda.

 

Tromle i plast

Tromler i plast (PE)

Plasttromler fra DENIOS er fremstillet i det miljøvenlige polyethylen. Så mens vi giver miljøet en high five, kan vi lige nævne, at de er ideelle til syrer og baser samt mange andre aggressive kemikalier.

Vores tromler i plast fås i 30, 60, 120 og 220 liters volumen. Så vi vover at påstå, at dine farlige væsker og kemikalier snildt kan være i en, to, tre eller flere af vores tromler.

 

Sikkerhedstromler

Sikkerhedstromler fra DENIOS, det er der ingen ben i. Lige nu kan du få vores sikkerhedstromler i to størrelser – 245 liters volumen og 360 liters volumen.

Med en sikkerhedstromle fra DENIOS har du en god rygdækning, når det kommer til de farlige og aggressive væsker, kemikalier, syrer og baser. Ligesom trafiklys kan du også få vores sikkerhedstromler i gule og røde signalfarver, som netop indikerer faren ved indholdet i tromlerne.

Sikkerhedstromler fra DENIOS

Mangler du lidt ekstra udstyr til din tromle?

Nu kan vi selvfølgelig ikke vide med sikkerhed, hvor mange kilo du plejer at tage i dødløft i træningscenteret – hvis du overhovedet besøger sådan et. Dog kan vi ikke komme udenom, at en fyldt tromle kan veje mere end 300 kg. Derfor vil det også være en genistreg af en anden verden at skaffe noget udstyr til din håndtering af dine tromler.

Sikke et held. Det kan DENIOS hjælpe med. Vi har tromlevogne, tromleløftere, udstyr til tromler til montering på din gaffeltruck og andet godt fra havet. Eller andet godt tilbehør til tromler.

Find det hele i vores webshop

Du kan finde vores udvalg af tromler i vores webshop. Står du og mangler lidt ekstraudstyr til din tromlehåndtering, kan du også finde det i vores webshop. Ellers er du altid velkommen til at ringe til os på 76244080.