Eltavleproducenter forener kræfterne og giver kunderne flere muligheder

Eegholm a/s i Sønderborg har opkøbt el- og styretavleproducenten Automatic Syd. Begge firmaer fortsætter med selvstændige lokationer og kan nu tilsammen levere et komplet program af tavleløsninger inden for industri og byggeri. Samtidig udvides produktionen med øget kapacitet og fleksibilitet, når firmaernes tre produktionsfaciliteter forener kræfterne.

Når der fremover er brug for et komplet eltavleanlæg, automation og styringer til industri og til bygge-anlægsopgaver, kan du nøjes med at ringe ét sted hen. For efter at Eegholm a/s har opkøbt Automatic Syd, kan firmaerne tilbyde en meget bredere vifte af løsninger til bl.a grøn omstilling.

Flere hænder, større viden og flere muligheder

Det gør firmaerne til stort set totalleverandør inden for eltavler, ligesom de nye forenede kræfter og øgede produktionsfaciliteter gør det muligt at klare flere, større og mere komplekse opgaver.

 

Sammen bliver de en af Danmarks største

Efter opkøbet kommer Eegholm til at beskæftige mere end 185 medarbejdere i fortrinsvis Sønderborg, Broager og på Eegholms produktionsfaciliteter i Stettin i Polen. Det giver både flere kompetente hænder i produktionen, større viden og mulighed for at løse mange flere opgavetyper.

I Eegholm har vi arbejdet på en målrettet vækststrategi siden 2019. Vi er meget glade for, at det er lykkedes at få en aftale med ejerne af Automatic Syd. Det vil give begge selskaber et kæmpe løft og positionere os som en af de absolut største på markedet. I fællesskab får vi mange gode kompetencer og muligheder at byde ind med,” udtaler administrerende direktør i Eegholm, Morten Kjær Hansen.

 

Stærkere sammen med en bredere profil

Tilsammen vil de to firmaer få en markant bredere profil inden for tavlebranchen. Det får dem til at fremstå som et meget stærkere valg for kunderne. Samtidig løses vigtige målsætninger hos begge firmaer

Hos Automatic Syd har vi i god tid nu sikret et generationsskifte. Det sker med denne aftale, som vil styrke begge selskabers konkurrenceevne både på det danske marked og på eksportsiden. Det faktum, at selskaberne ligger så tæt på hinanden gør, at der er mulighed for at opnå mange gode synergier”, siger fra Søren Juul Bisgaard fra Automatic Syd.

De tidligere ejere af Automatic Syd fortsætter i selskabet med de opgaver, som de beskæftiger sig med i dag.

Sammenlægningen med Eegholm A/S giver en unik mulighed for at øge vores fokus på kundehåndtering frem for administrative opgaver” lyder det fra Finn Clausen Nissen fra Automatic Syd.

 

Mere end bare eltavler

Sammen med Eegholm’s øvrige forretningsområder positioneres begge firmaer til at kunne imødekomme fremtidens vækstmuligheder.

I ejerkredsen i Ny Eegholm Holding A/S, har vi ønsket at starte en vækstrejse. Med købet af Automatic Syd A/S, tager vi det første store skridt på den rejse”, tilføjer Peter Hansen, der er bestyrelsesformand i Ny Eegholm Holding A/S.

 

Yderligere information

For yderligere information kan disse personer kontaktes:

 

Adm. Direktør Eegholm A/S og Automatic Syd A/S, Morten K Hansen 20419813

Bestyrelsesformand for Ny Eegholm Holding, Peter Hansen 27900226