Elektriker-Forum 2019: Fagligt fokus på nye muligheder for elektrikere

Elektriker-Forum 2019

Morgendagens elektriker er mere digital end nogensinde før. Der er stort fokus på klima og energioptimering. Og nye produkter og løsninger giver nye muligheder, både for din faglige udvikling og for din forretning.

Det er fokus for Elektriker-Forum 2019 – Schneider Electrics landsdækkende møderække for elektrikere, som du kan melde dig til nu.

Elektriker-Forum er en eftermiddag med fagligt fokus, hvor vi går i dybden med smarte og energioptimerende løsninger til bolig og erhverv under hovedtemaerne:

  • Intelligente installationer
  • Fremtidens el-tavler
  • Renovering af eksisterende installationer

 

På Elektriker-Forum vil vi også gerne høre om dine udfordringer, dine kunders behov og dine ønsker til det el-materiel, du arbejder med hver eneste dag.

Vi vil gerne støtte dig i din faglige udvikling som elektriker, så du kan udvikle din forretning og levere de bedste løsninger til dine kunder.

Efter du har deltaget i Elektriker-Forum 2019 kan du få et gratis kursusforløb, som ligger i forlængelse af et af hovedtemaerne. Du får også mulighed for at blive en del af vores testpanel, så du kan være med til at sætte dit præg på fremtidens produkter og løsninger fra Schneider Electric.

Vi har valgt at holde Elektriker-Forum 2019 på en størrelse, som giver plads og tid til dialog. Antallet af pladser er derfor begrænset, så meld dig til nu og vær sikker på at få din plads på Elektriker-Forum 2019.

https://www.tilmeld.dk/Elektriker-Forum2019.