Eegholm eltavler – din danske tavlebygger til industrien

Gennem et tæt samarbejde med dig, projekterer, tegner, bygger og tester vi din styretavle på vores tavleværksted i Sønderborg eller i Polen.

Se hvor nemt vi kan producere din el-tavle

I samarbejde med dig, projekterer, tegner, bygger og tester vi din maskinstyretavle på vores tavleværksted i Sønderborg eller i Polen. Du kan overlade produktionen til os eller inddrage os i opgaven allerede i projekteringsfasen.

Vores montører og konstruktører arbejder tæt sammen, hvilket sikrer, at du får en styretavle i henhold til dine krav. Har du ændringer til din maskinstyretavle i løbet af processen, sikrer det tætte samarbejde og vores dokumentstyringssystem, at din maskinstyretavle er bygget i henhold til den sidst godkendte tegning.

Se hvor nemt det er at være el-tavlekunde hos Eegholm

Dokumentation
Du modtager dokumentation i henhold til aftalegrundlag inkl. f.eks. CE-mærkning og de nødvendige komponent- og overensstemmelseserklæringer. Vores maskinstyretavler opfylder alle relevante normer i henhold til IEC/EN og maskindirektivet.

En udførlig dokumentation giver altid det bedste resultat, alle opgaver sluttestes grundigt, og gerne sammen med dig inden levering.

Serieproduktion af maskinstyretavler
Ved større styktal, kan du få serieproduceret dine maskinstyretavler på vores tavleværksted i Polen. Ved serieproduktion opnår du en højere effektivitet, som sikrer dig en endnu bedre stykpris.

Kontakt
Bjarne på telefon 2124 1753 eller send en mail på bl@eegholm.dk.

Du kan læse meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på vores hjemmeside

På genhør!