DIRA Business 2019

Torsdag den 14. november 2019 byder Teknologisk Institut og DIRA i samarbejde velkommen til ROBOTBRAG og DIRA Business, som sidste år tiltrak mere end 800 deltagere.

Her kan alle nysgerrige virksomheder og andre relevante aktører komme ind og få et kig på de nye, innovative automationsteknologier, der står og venter rundt om hjørnet. Dagen byder også på en række spændende konferencespor, hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan komme i gang eller videre med robotter i din virksomhed.

I år bliver DIRA Business endnu større og udvides med et konferencespor, der præsenterer konkrete slutbrugere fra specifikke industrier. Slutbrugerne vil blandt andet dele ud af deres erfaringer med automation og ikke mindst skitsere de muligheder, som det indebærer at automatisere en produktion.

Formålet med DIRA Business er at skabe stærke virksomhedsrelationer og styrke forretning igennem udveksling af viden og erfaring med andre medlemmer og professionelle folk inden for branchen. Læs mere og tilmeld dig DIRA Business.

Dette års DIRA Business – en dagsmesse i robotternes tegn, som afholdes i samarbejde med Teknologisk Instituts ROBOTBRAG. Få et smugkig på de nyeste robot- og automationsløsninger på markedet og sug viden til dig fra et hav af interessante konferenceindlæg. Sidste år tiltrak messen mere end 800 deltagere, og intet tyder på, at vi bliver færre i år.

Vi glæder os til at præsenterer vores nye simpel og omkostningseffektiv integration af IO-Link på dette års ROBOTBRAG og DIRA Business. Bihl+Wiedemanns ASi-5-slave / IO-Link-master er et omkostningseffektivt alternativ til en IO-Link-master med 4 porte og PROFINET-interface. Hvis du allerede har ASi i dit system, kan anvendelse af vores modul betale sig allerede fra den første IO-Link-enhed. Hvis du udelukkende har tænkt dig at samle en række IO-Link-komponenter, kan anvendelse af vores modul betale sig allerede fra de ca. ti første IO-Link-enheder.

#ROBOTBRAG #DIRA #DIRABusiness #BihlWiedemann #ASinterface #IOLink