Dine fordele ved at få digital rådgivning

Hos Eegholm har vi hele vejen igennem corona-krisen holdt masser af kundemøder online. Her har vi med succes kunne rådgive vores kunder omkring løsninger og produkter.

Den mulighed vil vi gerne fortsætte med at tilbyde – Både for fleksibiliteten, mødedeltagernes tid og for miljøet.

Dine fordele ved at få digital rådgivning

Vi gør det nemt for dig at mødes med os online:

  • Vi mødes på den platform, der passer dig – Vi kan mødes på Skype, Teams eller en helt tredje platform. Så kan vi ”se hinanden i øjnene”, og får nemmere ved lige at få afklaret de sidste, små tvivlsspørgsmål.
  • Undgå misforståelser – Ved at dele vores skærm, kan vi nemt vise dig, hvordan et produkt virker, og hvordan et løsningsforslag kan optimere din applikation. Derved undgår vi misforståelser, og kan nemmere komme frem til den optimale løsning for dig.

Personlige møder på distancen

Ved at udnytte de fordele som f.eks. Skype eller Teams giver for at dele både dokumenter og skærme online, samt for at kunne se hinanden, skaber vi en større ”nærhed” og et lige så personligt møde, som du får ved at møde os fysisk.

Book en tid med vores kundeansvarlige

Vores kundeansvarlige medarbejdere står klar til at rådgive og vejlede dig. Udfyld formularen med det samme, så i kan finde en tid, der passer i din kalender.