Dine datas sikkerhed afhænger af datacentrets eltavler

eltavler

El- og fordelingstavler spiller en afgørende rolle for forsyningen og datasikkerhed i et datacenter. For uden strøm går alting i stå – og tusinder af brugere mister adgangen til deres data.

 

Samtidig går hjemmesider og webshops i sort, og giver de besøgende en dårlig oplevelse. Det tænker du næppe på i hverdagen, og sådan sørger vi for at det bliver ved med at være. Fordi AUTOMATIC SYD (en del af Eegholm Group) leverer el- og fordelingstavlerne til nogle af landets største datacentre.

I hverdagen er det de færreste, som tænker over, at de data som de gemmer ”i skyen”, rent fysisk kommer til at ligge på en harddisk, som sidder i en server, der står i et datacenter et eller andet sted.

Samtidig bliver data automatisk sikkerhedskopieret og holdt fri for angreb af virus og hackere hos datacenteret. Så er du sikker på, at du altid kan tilgå dem, uden at der er sker noget med dine dokumenter, billeder eller hvad det nu er, du har gemt.

 

Ingen skal bekymre sig om deres data i skyen

Det er alt sammen noget, som sker bag om ryggen på dig som bruger – og som du ikke behøver bekymre dig om. For i et datacenter et eller anden sted, er der nogen, som har styr på tingene.

Det kræver dog en hel del både af de servere, som håndterer de mange data, og af den data- og el-infrastruktur som datacenteret er bygget på.

For smutter strømmen, smutter forbindelsen – og dine vigtige data bliver utilgængelige for både dig, og alle andre som har adgang til, og måske er afhængige af dem. Det kan hurtig gøre hverdagen mere besværlig, og både dig selv og dine kunder frustrerede.

 

Det sikre valg af eltavler til datacentre

Her kommer vores mange års erfaring med alle typer el-tavler kunderne til gode, når de har brug for at få udviklet både forsyningstavler, bypass og UPS tavler, samt styring og automation til et datacenter.

Danmark er blevet et populært land at etablere datacentre i på grund af vores centrale beliggenhed mellem Europa og Skandinavien, og sikre netforsyning fra højspændingsnettet. Derfor har vi over de seneste år fået flere opgaver med at levere eltavler til nogle af de nye datacentre som etableres herhjemme. Ofte som underleverandør til en række af branchens specialister i opbygning af el-anlæggene til datacentrene, og direkte til datacentrene.

 

Vi kan levere alle former for eltavler og automation

Du behøver ikke at have et datacenter, for at få leveret el- og forsyningstavler fra AUTOMATIC SYD. Med end 35 års erfaring har vi leveret eltavler til stort set alle brancher og anvendelsesformål, lige fra store kraftværker og til maskiner eller betjeningsbokse ude i anlægget.

Vores eltavler sidder både i mange danske og udenlandske virksomheder. For udover at levere løsninger til de enkelte virksomheder, er vi også underleverandør på eltavler til nogle af de mange produktionsmaskiner og -anlæg, der produceres herhjemme, og eksporteres til hele verden.

 

Mød os på Automatik messen

Så uanset hvilket behov du har for eltavler, kan vi altid give dig et tilbud på opgaven. Kontakt os i dag på 7444 9191, og få tilbud på de el- og fordelingstavler, du har brug for i din virksomhed.

Og kom gerne forbi Eegholm Groups stand på Automatik messen fra den 13. – 15. september i Brøndby hallen og hør mere om dine muligheder.

Vi håber vi ses på stand 1096 til en kop kaffe.