Digitalt ASi-5-modul med 16 I/O’er: maksimal fleksibilitet & kanalspecifik diagnose

Få maksimal fleksibilitet i din løsning med det nye selvkonfigurerende, digitale 16 I/O-modul fra Bihl+Wiedemann (BWU4230). ASi-5 slavens 16 digitale signaler kan fordeles, som man ønsker – f.eks. til 12 nærhedssensorer og 4 ventiler i en applikation med emballeringsteknologi. IP67-modulet egner sig ideelt til høje I/O-densiteter.

Detaljerede diagnosedata

En særlig fordel ved det digitale 16 I/O-modul er den brede vifte af diagnosemuligheder: Kanalspecifik diagnose gør det muligt at detektere en kortslutning eller overbelastning af de enkelte sensorforsyninger for hver enkel udgang. Statussen for indstillede digitale udgange kan aflæses for cyklisk feedback. Dermed bliver fejlfinding af systemet utroligt let.

Udvidelse af produktfamilien

Bihl+Wiedemann vil fortsætte med at udvide produktfamilien af selvkonfigurerbare digitale ASi-5-moduler – f.eks. med 8 I/O-modulet til 1 drev og 4 sensorer, eller 16 I/O-modulet i IP20 til betjeningspanelet på styretavlen. Alle produktvarianter giver mulighed for at samle mange indgange og udgange ekstra omkostningseffektivt og hurtigt. En anden fordel: Den nye produktfamilie er også passivt sikker takket være den galvaniske adskillelse mellem ASi og hjælpestrømmen.

Fig.: De 16 digitale signaler fra BWU4230 kan fordeles, som man vil.

De selvkonfigurerende ASi-5 I/O-moduler i detaljer:

  • 16 digitale indgange/udgange med ASi-5 i 1,27 ms

  • Selvkonfigurering

  • Detaljeret kanalspecifik diagnose

  • Udgangenes tilstand kan læses tilbage enkeltvis

  • Høj I/O-densitet

  • Lave faste omkostninger

  • Billige digitale udgange

Har du spørgsmål til vores produkter og løsninger?

Vi vil med glæde hjælpe dig.