Diagnostik med Bihl+Wiedemann – så nemt og brugervenligt som ASi

Se på vores website, hvordan ASi-netværk tages nemt i brug, vedligehold dem driftsikkert og udfør fejlfinding af fejl – der sjældent sker med ASi – hurtigt og nemt. Til dette formål tilbyder vi adskillige hardware- og softwareværktøjer, som vi konstant optimerer til dig.

Nem opstart

Læs her hvordan vores intuitive software guider dig gennem opstarten trin for trin, og hvordan du nemt kan konfigurere alle vores produkter med et klik med musen. Til dette formål tilbyder vi den forbedrede ASi Control Tools360 (til standardhardware) og ASIMON360 (til funktionelt sikre anvendelser).

Driftssikker vedligeholdelse

Opdag her vores diagnoseværktøj, der hjælper dig med løbende at kontrollere den aktuelle tilstand på dit ASi-netværk. Det lader dig for eksempel på et tidligt stadie reagere på forringede overførselsegenskaber og træffe forebyggende foranstaltninger som en del af prædiktiv vedligeholdelse.

Fig.: Diagnosesoftwaren følger med i Bihl+Wiedemann Suite (BW2902) og i Bihl+Wiedemann Safety Suite (BW2916, BW3065).

Hurtig fejlfinding

Her du vil blandt andet lære om fem trin til fejlfinding og fejlretning i ASi-netværk. Du vil se, hvordan vores diagnosesoftware omdanner alle kommercielt tilgængelige pc’er til en ASi-diagnoseenhed. Et yderligere plus ved diagnosesoftwaren: Ud over en nøjagtig fejlbeskrivelse giver den altid konkrete løsningsforslag.

Har du spørgsmål til vores produkter og løsninger?

Vi vil med glæde hjælpe dig.