Derfor skal du lægge serieproduktion af eltavler ud af huset

Få serieproduceret el- og styretavler til firmaets proces- og produktionsanlæg. Det højner kvaliteten, sikrer altid 100 % nøjagtig ens udførte eltavler og levering til tiden.

Ved at lægge serieproduktionen af jeres el- og styretavler hos Eegholm Eltavler, er du ikke kun sikret høj kvalitet og altid ens eltavler. Du er også sikker på, at I altid kan følge med efterspørgslen – uden at du skal ud og investere i ekstra maskiner.

Samtidig får du en samarbejdspartner, der taler dansk, og arbejder så tæt sammen med dit firma, at det føles som om, vi er jeres egen produktionsenhed.

Derfor skal du lægge serieproduktionen af dine eltavler ud af huset

Vælger du at lægge serieproduktionen af jeres styre- og eltavler ud til Eegholm Eltavler, får du ikke bare en passiv samarbejdspartner. Du får også mulighed for at trække på over 40 års erfaring og adgang til de nyeste teknologier på området.

 • Ingen ekstra investeringer
  Slip for dyre investeringer i nye maskiner og mere produktionsareal for at kunne følge med efterspørgslen.
 • Frigiv kapacitet in-house
  Ved at lægge serieproduktionen ud til os, frigives der ressource in-house, der kan anvendes andre steder.
 • Sparring, udvikling og optimering
  Udnyt vores store erfaring og løbende investeringer i ny teknologi til at højne kvaliteten af eltavlerne.
 • Fuld adgang til dokumentation
  Ved at lægge serieproduktionen ud til os, frigives der ressource in-house, der kan anvendes andre steder

Det er surt at skulle sige nej til den store ordre, fordi det bliver for dyrt at øge produktionskapaciteten. Og endnu mere surt at have gjort det, og så ikke kunne udnytte den øgede kapacitet fuldt ud hele tiden.

Ved at omlægge produktionen af jeres styre- og eltavler til serieproduktion hos os, får du en fleksibel samarbejdspartner, hvor du kan skrue op og ned for produktionen efter behov – nærmest med et klik på en knap.

Tag fat i Erling på telefon 2463 6634 eller send en mail til er@eegholm.dk