Den moderne ASi-5/ASi-3-adresseenhed – Designet til alle ASi-generationer

ASi-5 er seneste udviklingsfase for AS-Interface. Til denne anvendelse leverer vi nu vores moderne, håndholdte ASi-5/ASi-3-adresseenhed (BW4708). Ligesom med vores ASi-5/ASi-3 Gateways fokuserer vi på fuld kompatibilitet. Det betyder: Du kan bruge adresseenheden til alle ASi-5- samt til alle ASi-3-moduler – og samtidig opretholde et ensartet workflow.

Selvom du endnu ikke bruger ASi-5-modulerne, vil du stadig nyde godt af avancerede produktegenskaber: et OLED-farvedisplay, en indbygget superkondensator (til kraftig energilagring) og enkel pc-tilslutning via en standard-USB-C-forbindelse. Dette muliggør også problemfri integration i Bihl+Wiedemann Software Suite.

Når du tager dit ASi-system i brug, kan du regne med en kraftfuld kombination: Ved brug af den praktiske ASi-5/ASi-3-adresseenhed sammen med Bihl+Wiedemann Software Suite kombinerer du fordelene ved decentraliseret (nedefra og op) adressering med centraliseret (oppefra og ned) planlægning og parametrisering.

Hvordan bruges ASi-5/ASi-3-adresseenheden optimalt?

For nem og sikker ibrugtagning af dit ASi-system anbefales det at bruge vores intuitive, sofistikerede ASIMON360-software sammen med den moderne ASi-5/ASi-3-adresseenhed – selvom du ikke på nuværende tidspunkt ønsker at bruge ASi-5-modulerne. Den typiske procedure er som følger:

  1. Planlæg først netværket i hardwarekonfigurationsdelen af ASIMON360 eller ASi Control Tools360. Du kan også indstille de individuelle indstillinger for den enkelte enhed særskilt.
  2. På det andet trin indstilles ASi-adresserne (ASi-3) og deltagernumrene (ASi-5) individuelt på de respektive moduler på stedet ved hjælp af adresseenheden. Derefter kan du oprette forbindelse til ASi Master for alle enheder.
  3. Start så guiden for ibrugtagning. Enhederne er derefter automatisk alle fuldt konfigurerede og modtager alle andre indstillinger, der oprindeligt blev angivet i hardwarekonfigurationsdelen.

ASi-5/ASi-3-adresseenhed og tilbehør

ASi-5/ASi-3-adresseenheden (BW4708) gør det muligt for dig at adressere forskellige moduler af alle ASi-generationer. Til dette formål er de vigtigste ASi-adressekabler allerede inkluderet i leveringen