Brugervenlige stikforbindelser gør en forskel i sundhedssektoren

Medicinsk udstyr bliver mere og mere avanceret. Samtidig er hverdagen i sundhedssektoren præget af højt tempo og arbejdspres. Den kombination stiller store krav til både medarbejderne og til det medicinske udstyr de skal betjene.

Medicinsk udstyr designet med fokus på brugervenlighed og intuitiv betjening bidrager til fejlfri håndtering i pressede situationer. Også smart konstruerede stikforbindelser gør en forskel: Mekanisk kodning og forskellige farver sikrer korrekt brug.

ODU’s konnektorer bruges bredt i den medicinske sektor, både af læger, sygeplejersker og social- og sundhedspersonale. Konnektorerne er udviklet til at gøre personalets hverdag lettere, i en verden med stadig mere komplekse medicinske apparater, som ofte er forbundet og udveksler data med andre systemer. Uanset, hvor avanceret udstyret er, skal brugervenligheden være i top. Det gælder også stikforbindelserne. Der må ikke opstå fejl på grund af vildledende eller utydeligt design.

En af de stiktyper, som anvendes bredt i den medicinske sektor, er ODU MEDI-SNAP®. Stikket er designet, så man undgår fejltilslutning, takket være en individuel mekanisk kodning og syv forskellige farver, der fremmer en sikker og intuitiv brug.

Desuden fås ODU MEDI-SNAP® som push-pull eller break‐away konnektorer, som muliggør en nem til- og afkobling. Risikoen for elektrisk stød elimineres, idet ODU MEDI-SNAP® er berøringsbeskyttet og overholder 2 MOPP og 2 MOOP i henhold til IEC 60601-1 standarden. Konnektortypen kan anvendes mange steder på grund af et pladsbesparende design kombineret med en høj performance og mange poler samt 90° (vinklede) versioner. ODU MEDI-SNAP® konnektorer fås i str. 1, 2 og 3,5, og den største udgave fås til op til 41 signalkontakter.

ODU konnektorer er designet til optimal brug, samtidig med at de yder maksimal patientbeskyttelse, så personalet kan fokusere på det mest nødvendige: Patienterne.

Alt om ODU MEDI-SNAP

ODU Denmark
Tlf. 2233 3553
sales@odu-denmark.dk