Besøg os på DIRA Business og ROBOTBRAG 2024

Med robotter og automatisering højere på dagsordenen end nogensinde før, og set i lyset af udfordringer som forsyningskriser, klimaforandringer og den hastige udvikling inden for kunstig intelligens, er det afgørende at forstå, hvad nutidens og fremtidens robotteknologi er i stand til.

Torsdag den 30. maj 2024 åbner DIRA (Dansk Robot Netværk) og Teknologisk Institut dørene til DIRA Business og ROBOTBRAG 2024 i Forskerparken i Odense, hvor kan danske virksomheder og studerende få indsigt i morgendagens produktions- og robotteknologi.

Til DIRA Business og ROBOTBRAG kan besøgende blive meget klogere på, hvordan teknologiens mange potentialer kan berige virksomheder og ikke mindst samfundet som helhed.

Den 30. maj 2024 bliver fortsat et samlingspunkt for robotaktører og virksomheder, der er nysgerrige på robotteknologiens nye muligheder, mens den 31. maj 2024 forbliver i de fremtidige robotaktørers ånd, hvor elever og studerende kan komme til en læringsdag og snuse til robotteknologiens mange muligheder.

Link til mere information: https://www.bihl-wiedemann.de/dk/virksomheden/messer/dira-business-og-robotbrag-2024