ASi-motormodul til Interroll EC5000

AS-interface hjælper dig med motorstyring til mange forskellige løsninger. Fordelene ved ASi er indlysende, når denne teknologi anvendes til transportbånds-løsninger: reduceret kabelføring, nem installation, høj fleksibilitet og lave omkostninger. Bihl+Wiedemann udvider nu sit brede sortiment af drevløsninger med ASi motormodulet til Interroll EC5000.

Effektiv styring af Interroll EC5000-ruller (24 V)

Kundedrevne udviklinger er en af Bihl+Wiedemanns særlige styrker. Det nye motormodul til Interroll EC5000 er ingen undtagelse fra denne regel. Det er designet til effektiv styring af 20-W- and 35-W-motorer med en spænding på 24 V. Modulet lader dig styre de to ruller, hvilket betyder, at du kan ændre rotationsretningen og motorernes hastighed. To yderligere digitale indgange muliggør direkte tilslutning af sensorer, herunder lysbarrierer til styring af et transportbånd.

Fig.: ASi-motormodul til Interroll EC5000, 24 V, 20 W/35 W (BWU4205)

Alle signaler i ét kabel

Ud over muligheden for at styre motorer, kan du med AS-interface også sende andre standard- og sikkerhedssignaler igennem det samme kabel. Dette reducerer den påkrævede kabelføring og kan føre til lavere omkostninger.

ASi-3-motormodul til Interroll EC5000 – detaljer:

  • 2 x motoriserede 24-V-ruller (Interroll EC5000 med 20 W/35 W)

  • 2 digitale indgange til yderligere sensorer

  • Blandet input/output-slave

  • Nem tildeling af parametre via Bihl+Wiedemanns software-pakker

  • Indstilling af hastighed via ASi-parameter

  • Kapslingsklasse IP67

Har du spørgsmål til vores produkter og løsninger?

Vi vil med glæde hjælpe dig.