ASi-5-tællermodul – overfør op til 4 x 16 bits på bare 1,27 ms

ASi-5-tællermodul – overfør op til 4 x 16 bits på bare 1,27 ms

Med vores nye ASi-5-tællermodul med 4 tællerindgange, der hurtigt kan parametreres, kan ASi-5 demonstrere sine største styrker: omfattende datastørrelse og korte cyklustider. ASi-5-tællermodulet overfører op til 4 × 16-bits tællerværdier på bare 1,27 ms. Samtidigt kan op til 24 tællerværdier på hver 16 bits overføres parallelt via ASi. Dermed bliver det muligt at implementere nye, hurtigere applikationer og øge effektiviteten af de eksisterende.

Komfortabel parametrering

Det er let at parametrere ASi-5-tællermodulet via Bihl+Wiedemann Software Suites. Modulerne kan konfigureres, så værdierne på tællerne med op til 4 enkelt- eller dobbeltkanaler opdateres i styringen for hvert 1,27 ms.

Spar udgifter

Sammenlignet med lignende Ethernet-baserede løsninger sparer du penge med ASi-5-tællermodulet. Du nyder godt af de velkendte ASi-fordele: det markant mindre besvær med kabelføring, det frie valg af topologi og den omkostningseffektive integration af Safety i samme infrastruktur, for blot at nævne enkelte.

Kompatibel med alle ASi-generationer

ASi-5-slaver og ASi-3-slaver kan anvendes sammen i det samme ASi-netværk. For at anvende ASi-5-tællermodulet skal du blot bruge en ASi-5/ASi-3-gateway fra Bihl+Wiedemann.

Fig.: ASi-5-tællermodul i IP67 (BWU4042)

ASi-5-tællermodulet i detaljer:

Komfortabel parametrering via Bihl+Wiedemann Software Suites

  • 4 enkelt- eller dobbeltkanals-tællerindgange

  • Op til 4 x 16-bits tællerværdier kan fås på 1,27 ms

  • Der spares udgifter sammenlignet med lignende Ethernet-baserede løsninger

  • Indgange forsynes fra ASi

  • IP67, M12 (BWU4042)

 

Bihl+Wiedemann udstiller på hi tech & industry Scandinavia i MCH Messecenter Herning fra den 1. – 3. oktober 2019, stand E4020.